Kjærlighetsguide for TVILLINGENE

kjærlighetshoroskop tvillingene

Passer bra med Vær, Vannmann og Vekt.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Tvillingene

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2022.

Tvillingene

– Passer bra med Vær, Vannmann og Vekt.

Tvillingen forelsker seg med nysgjerrighet, og kan fort bli veldig fascinert eller bergtatt. Jo mer motstand du gir dem, dess gøyere synes de det er. Treat them mean, keep them keen, gjelder her.

Men Tvillingen syntes ofte det er vanskelig å forstå sine egne følelser, og de synes i hvert fall at det er vanskelig å snakke om dem. Tvillingen er gjerne veldig intelligent, og kan mye om mye. Dette gjør at de kan være både morsomme og interessante å snakke med, så lenge man ikke beveger seg inn på farlige territorier – nemlig følelser.

Dette fikk jeg smertelig erfare med Kollegaen. Det var helt umulig å skjønne hva han ville eller hva han følte, og prøvde jeg å pirke i den retningen ble det bare mumling og han forsvant ut døra.

De eneste gangene han kunne uttrykke sine følelser var etter fuktige runder på byen, hvor han kunne finne på å stå utenfor døra mi og proklamere sin kjærlighet. Tilbake i edru tilstand, og igjen stum som en østers. Gjesp.

Men Tvillingen har ofte høy moral, og når det kommer til forhold, er de som oftest ærlige så lenge du spør dem rett ut. Ingenting gjør dem mer rasende enn emosjonell manipulering, så hold deg unna den taktikken. Trikset er å være forståelsesfull heller enn invaderende.

Ekte forpliktelse kan ta tid med en Tvilling, for de må være helt sikre på at de ikke går i en felle. Hvis du trenger en emosjonell støttespiller, så er ikke Tvillingen det rette tegnet for deg. De kommer IKKE til å ta vare på dine følelsesmessige behov. De klarer så vidt å ta vare på sine egne.

Tvillingen finnes ikke eiesyk, så hvis du tenner på en sjalu type, må du også se en annen vei. En Tvilling-partner kan være en av de mest interessante, stimulerende og herlige menneskene å være sammen med, så lenge det er åpen og fri kommunikasjon dere imellom. En trangsynt og uinteressant person er som kryptonitt.

Jo mer spennende du er, dess gladere vil din Tvilling-partner bli. De elsker å diskutere teater og bøker, og hater å diskutere om strømregningen er betalt eller ikke.

Powered by Labrador CMS