Kjærlighetsguide for Væren

kjærlighetshoroskop væren

Passer best med Skytte, Løve og Tvilling.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Væren

ELLEs store årshoroskop for 2022.

Væren

– Passer best med Skytte, Løve og Tvilling.

Værens intense væremåte gjør at den noen ganger kan oppføre seg litt, la oss si, følelsesmessig ustabilt.

Væren forelsker seg impulsivt, du kan være den eneste ene i ett øyeblikk, før du plutselig blir behandlet som luft i det neste. Dette gjør at det ikke alltid er så lett å vite nøyaktig hvor du har din Vær-venn.

Væren elsker jakt og spenning, og de er ikke interessert i noe som fort kan bli kjedelig og forutsigbart, så her gjelder det å spille kostbar. For Væren er kjærligheten et spill, og er du keen på et forhold her må du lære deg spillereglene, og det kjapt. Væren er typen som kan komme med altoppslukende romantiske tilnærmelser, og det er lett å la seg rive med.

Men pass litt på, for selv om Væren kan være både seriøs og ekte, så må forholdet alltid være et eventyr, en utfordring og en konstant utforskning av nye muligheter. Dette fikk jeg tydelig erfare med Skjeggmannen. Han så egentlig litt ut som en vær; kort og tettbygd med stort skjegg og sterke armer.

Han braste alltid av gårde, ett øyeblikk skulle vi flytte til fjellene i Bulgaria og starte festival, det neste skulle vi gjøre om sigøynervogner i Romania til boutique-hoteller. Det var et skikkelig "skal du være med så heng på"-opplegg, og jeg falt til slutt av en natt på den festivalen i de bulgarske fjellene.

Da trengte denne lille Skorpionen å trekke seg tilbake i sin mørke hule, for å si det sånn. Jeg ble sliten bare av å se på han. Hvis du ønsker en partner som alltid er tilgjengelig for å klippe plenen og spise middag med foreldrene dine, må du velge et annet stjernetegn.

Værer legger ikke skjul på hva de vil ha, og får de ikke viljen sin merker du det. Væren er også ærlig, varm, støttende og generøs, og vil alltid tro det beste om andre inntil det motsatte er bevist.

Væren er direkte, åpen og ærlig om alt. I dette forholdet kommer man aldri til å kjede seg, det er i hvert fall helt sikkert.

Powered by Labrador CMS