Kjærlighetsguide for Krepsen

kjærlighetshoroskop krepsen

Passer med Skorpion, Jomfru og Tyr.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Krepsen

ELLEs store årshoroskop for 2022.

Krepsen

– Passer med Skorpion, Jomfru og Tyr.

Krepsen forelsker seg langsomt. Først skal Krepsen bli sikker på deg, og helst ha noen garantier for at du ikke vil såre dem, for Krepsen er sensitiv, øm, myk, snill og svært emosjonell.

Krepsen er hjemmekjær og vil gjerne ha et forhold som føles som hjemme. De er som oftest ikke typen til å hooke så mye rundt, for de blir ofte fort forelsket når de først har begitt seg ut i de baner.

Er dere først i et forhold, så er det mye kyssing og holding av hender, og hele verden får fort vite hvor mye de elsker deg.

Krepsene er sjarmerende og komplimenterende, og elsker ideen om familielivet. De holder gjerne hjemmet sitt for seg selv og sine nærmeste, og søker heller eventyr utenfor hjemmet eller på reiser. De vil gjerne gifte seg, få barn og være gode foreldre som er involverte i barnas liv.

Krepser dedikerer seg veldig til jobben sin, og er ekstremt lojale overfor jobb og kollegaer. Dette kan resultere i at de fort kan bli overarbeidede og litt følelsesmessig ustabile over lengre perioder.

Med Krepsen handler mye om mamma, og blir du virkelig involvert med en Kreps, så blir svigermor med på lasset. Krepsen dyrker ofte morsrollen, enten de liker å bli behandlet som et barn, eller oppfører seg som en mamma overfor deg.

Dette fikk jeg oppleve med Mamas Boy. Ikke bare ringte han moren sin HELE tiden, men det som gjorde at jeg syntes det ble for sært, var at han i en alder av 35 år kjøpte en leilighet med moren sin, hvor de to da skulle bli roomies. – It was a no from me!

Noe som egentlig var litt synd, siden Krepsen og Skorpionen er en god match. Krepsen liker at du kan vise dine sårheter og svake sider for dem, ettersom de er svært følsomme selv.

De verner godt om sine trygge og sikre vennskap og forhold. Men Krepsen kan fort bli litt for opptatt av sine følelser, og ta seg veldig nær av noe andre kanskje ser på som en bagatell.

En Kreps elsker høyt og dypt, og kan bli knust hvis tilliten blir ødelagt. De forlater deg kanskje ikke, og tilgir deg nok, men de glemmer aldri.

Er Krepsen i dårlig humør kan vedkommende finne på å droppe daten dere har avtalt, selv om de egentlig er veldig interessert i deg, så ikke ta det så tungt hvis en Kreps endrer dato for middagsdaten.

Les horoskopet til ditt daglige stjernetegn på ELLE.no!

Powered by Labrador CMS