Kjærlighetsguide for Tyren

kjærlighetshoroskop tyren

Passer bra med Kreps, Steinbukk og Fisk.

Publisert Sist oppdatert

Kjærlighetshoroskop for Tyren

ELLEs store årshoroskop for 2022.

Tyren

– Passer bra med Kreps, Steinbukk og Fisk.

Tyren er flørtende, og forelsker seg langsomt. Tyren er en veldig fysisk partner, og de er ofte lidenskapelige og sensuelle, men de liker best at du kommer til dem, for Tyren kan også være lat.

De er ganske touchy-feely, og kan ofte være den som stryker på deg mens dere snakker sammen og knar deg litt på skuldrene.

Tyrer elsker alt som er digg å ta på, digg å spise og drikke, vakkert å se på, vakkert å høre på. De finnes ikke asketiske - her skal man leve det gode liv. Dette ble min opplevelse med Gourmetmannen.

ALT skulle alltid være den og den vinen, eller den og den maten, fra den og den butikken.

–Geeze! Av og til er det digg med McDonald’s, slapp litt av, da mann.

Vi delte en interesse for antikviteter, og han hadde utrolig god smak, men der jeg likte å prøve å finne kule ting på loppis rynket han på nesa. – Thank you, next.

Tyrer har en fantastisk sans for humor, de er rolige, har beina på jorda og du kan stole på dem. De er også sykt treige, og får sjelden ut fingeren når det gjelder å finne på noe gøy, som er litt utenom det man gjør for gøy til vanlig.

Tyren kan være veldig romantisk, men deres romantiske side blir ofte byttet ut med fornuft. De elsker noe sånt som å overraske deg med en vakker forlovelsesring, gjerne et arvesmykke, for så å gi deg en solid og fornuftig gave til bursdagen din, som et strykebrett. Du sa jo at du trengte det!

Hvis du er av den følsomme typen som gjerne liker flamboyante og høylytte kjærlighetserklæringer, så er ikke Tyren riktig for deg. De har et bevisst forhold til ansvar og sikkerhet, og de blir ikke fort sinte, men pusher du dem langt nok kan du bli overrasket over hvilket vulkansk utbrudd som kan eksplodere fra en Tyr til slutt.

Tyrer tiltrekkes av temperamentsfulle partnere med mye liv, som gjerne er det motsatte av seg selv. Selv om de trenger stabilitet, så trenger de også inspirasjon.

Powered by Labrador CMS