Da Khloé Kardashian var gravid, ble kjæresten Tristan Thompson observert på byen med en annen jente. Og det var faktisk en norsk jente som filmet det hele.

Som resten av verden, så sikkert også Khloé filmen… Men hun har ikke uttalt seg om saken. I helgens episode av Keeping Up With The Kardashians er det endelig duket for fødselen (den ligger 7 måneder etter irl) og mens episoden gikk på lufta i USA, tweetet Khloé med fansen. For i episoden får vi se hvor tøft Khloé hadde det på slutten av svangerskapet da nyheten om Tristans utroskap ble offentlig. Filmteamet var i Los Angeles og filmet resten av familien da de fikk nyheten, mens Khloé filmet seg selv med mobilen.

Mange fans støttet Khloé i å tilgi Tristan. Selv skrev Khloé: «Du kan tilgi, men du glemmer aldri».

Tristan Thompson utro

Hun skev også at Tristan kunne være glad for at hun var gravid da hun fikk vite om det…

Tristan Thompson utro

tilgitt

Og hun valgte å tilgi han og lot han være med på fødselen av lille True. 

«Jeg ville ha en fin fødsel og fine minner jeg kan dele med True når hun blir eldre. Jeg ville at hun skulle ha film og bilder av at pappaen hennes var der», skrev hun videre.

«Babyer føler energi, det vet jeg. Og jeg valgte å sette mine følelser til side under fødselen og prøve å ha så mye positiv energi som mulig».

Tristan Thompson utro

Tristan Thompson utro

 

Khloé og Tristan har vært sammen siden fødselen, selv om det har vært spekulasjoner rundt om forholdet var slutt. Men nå går ryktene igjen om det er slutt mellom dem.

Vi venter i spenning…

Slik feiret Kendall Jenner 23-årsdagen sin!

Relatert

Seriene vi strømmer i 2022!

Trenger du serietips?

ELLE tipser: Dette gjør du i Paris!

10 ting å gjøre i Paris...

Er sex en motorvei til helse?

Sofia Helin, Julia Dufvenius, Anja Lundquist og Elin Klinga om hengepupper, magedans og Ingmar Bergman.