Stjel stilen til Kendall Jenner

Kendall Jenner i ekte, Parisian-style.

Publisert Sist oppdatert

Bonjour fra Hollywood.

Det er ikke bare oss i nord som har totalt oppheng i perfekt parisienne inspirert klesstil og erketypiske plagg. Også Hollywood-megastars viser seg jo å være frankofile.

Nylig luftet Kendall Jenner det perfekte hverdagsantrekket: en deilig dose parisienne (oversized, rutete blazer, le jeans, le hvit t-skjorte og le svarte ankelstøvletter) i kombinasjon med en liten amerikansk tvist (merk deg den hvite, åpne skjorten).

En nydelig update av et superklassisk og typisk pariserne-antrekk. Nå vil vi også slenge en strøket skjorte under blazeren – en liten stylingtvist som gir hverdagslooken det lille ekstra!

Foto: Getty Images

Elsk på Kendall Jenners spinn på le parisienne look ved å update den med en åpen skjorte. Stylingtips: For å holde på stramheten i antrekket er det fint at skjorten er kant i kant med blazeren.

Foto: Getty Images

Shopping:

Dobbelspenn blazer med nydelige ruter, den perfekte pariserne blazeren!

Brun blazer fra H&M, kr 349 (annonse).

Hvit enkel t-skjorte med rund hals er en klassisk garderobefavoritt, og et must i basegarderoben! Denne kan styles med alt fra frekke miniskjørt til baggy jeans, og som her, til ett- Parisienne inspirert antrekk.

T-skjorte fra Arket, kr 170 (annonse).

Hvit skjorte fra H&M, kr 149 (annonse).

Disse jeansene er superfine til alt!

Klassiske blå jeans fra Other Stories, kr 790 (annonse).

Svarte ankelstøvletter med liten hæl. Disse er perfekte til jeans og blazer, men også superfine til sesongens fine miniskjørt.

Boots fra By Far, kr 5999 (annonse).

Powered by Labrador CMS