Fikk du med deg antrekkene til Kate Moss og datteren?

Kate Moss og datteren tok MET-gallaen med storm!

Publisert Sist oppdatert

Den engelske supermodellen Kate Moss ankom den røde løperen på MET-gallaen i New York med sin datter Lila Grace.

Momager Kate Moss, startet Kate Moss Agency tilbake i 2016, der hun også jobber som en agent for andre modeller og kjendiser. Blant dem som er signert hos Kate Moss Agency er Stella Jones, Jamie Bochert, Rita Ora og såklart hennes modelldatter Lila Grace, som i det siste har gjort det stort i motebransjen ved å fronte flere store kampanjer og gå flere show under moteukene.

Mor-og-datter-modellduoen var begge ikledd Burberry fra topp til tå under MET-gallaen, og en mer stylish duo en disse to skal man lete lenge etter... Se antrekkene deres fra MET-gallaen her:

Foto: Getty

Kate Moss var slående vakker med mykt bølgete hår og røde lepper, og hun bar en nydelig fløyelskjole formet som en trenchcoat med høy splitt og belte i midjen fra det engelske motehuset Burberry.

Hun stylet den svarte kjolen med enkle sandaler, svarte strømper og glitrende smykker rundt halsen og i ørene. Klassisk, sexy og supersofistikert.

Foto: Lila Grace

Lila Grace har tidligere fortalt åpent at hun har diabetes, og at hun hele tiden må bære insulinmonitor på benet som justerer nivået hennes. Denne insulinpodden skimtet man også under den gjennomsiktige Burberry-kreasjonen. Hun hadde stylet håret i en lekker knute, og lekre glittende smykker gjorde hennes look fullkommen.

Foto: Lila Grace

På Lila Grace sin egen Instagram-konto la hun også ut dette bildet av moren og seg selv fra festen:

Foto: Lila Grace

Se de fineste looksene fra MET-gallaen her.

Powered by Labrador CMS