Dette mener de ansatte om Meghan Markle som sjef

Foto: Getty Images

Meghan Markle har fått et dårlig rykte på seg...

Publisert Sist oppdatert

De siste månedene har sladrepressen prøvd å portrettere Meghan Markle som en krevende sjef.

En av dem skriver at de ansatte ved slottet har et kallenavn på henne: "Duchess Difficult". En annen påstår at hun sender mailer til ansatte så tidlig som 05.00 om morgenen, fulle av gode ideer.

Streng sjef

Det har også blitt skrevet at Meghans amerikanske lederstil er litt vel gammeldags, og passer ikke helt inn på Kensington Palace og deres tradisjoner for hvordan ting blir gjort.

En kilde nær kongefamilien har uttalt at "det vanskeligste med å jobbe med kongefamilien er å jobbe med Meghan og å realisere hennes visjoner".

Sammendraget av alle artiklene er, kort sagt, at det er vanskelig å jobbe for Meghan Markle fordi hun har svært høye ambisjoner.

Men realiteten er visst mye mindre dramatisk. En annen kilde nær Meghan og Harry forteller våre kollegaer i ELLE.com at historiene om at Meghan er krevende og vanskelig, er usanne og at staben liker henne veldig godt. Kilden sier også at de ansatte liker entusiasmen og ideene hennes.

Dette gjorde Meghan da hun ble rik!

Vanskelig å tilpasse seg?

Kilden sier at Meghan er ivrig etter å lære og tar sine nye plikter på alvor, at hun lærer fort og at hun er pliktoppfyllende i sin nye rolle i kongefamilien.

Men overgangen fra skuespiller til kongelig har visst ikke vært helt smooth... Det har visstnok vært vanskelig for Meghan å venne seg til tempoet på slottet. Meghan er full av ideer, men det britiske kongehusets maskineri jobber litt saktere enn det hun er vant til fra USA.

Meghan skal være klar over ryktene om henne, selv om hun til Vanity Fair, rett før forlovelsen, sa at hun ikke leser sladrespaltene. Heller ikke da hun jobbet som skuespiller i Suits.

Veldig forskjellig fra Kate

Men sladrepressens skriverier om at Meghans lederstil er anderledes enn andre medlemmer av kongefamilien kan stemme kulturelt sett.

Amerikanere har visstnok en mer direkte framtoning enn briter. Og Meghan er nok en annen type sjef enn Kate Middleton.

"De er to veldig forskjellige mennesker med veldig forskjellig stil, sier en kilde.

En kongelig kilde fortalte ELLE.com at dette ikke har skapt noen problemer mellom dem. Det er ingen intern strid mellom Meghan og Kate. Ryktene om uenigheter mellom dem er visstnok blåst ut av proposjoner.

"De har enorm respekt for hverandre og begge er veldig dedikert i jobben med å representere kongehuset".

Saken er fra elle.com

Blir det tvillinger?

Powered by Labrador CMS