horoskop

SpirituELLE: Denne energien preger uke 5 

– Etter fullmånen på torsdag forrige uke, gir det mening å reflektere litt før vi går videre.

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser, 

Denne uken glir vi nærmest sømløst over i februar, uten noen store energetiske eller astrologiske begivenheter. Vi befinner oss midt i hverdagstralten, der dagene passerer rutinemessig, og der vi tilsynelatende utfører de samme oppgavene som vanlig. 

Vi står ovenfor et valg når det kommer til hvordan vi ønsker å forholde oss til uka: Er dette kjedelig og monotont, eller er det en enkel og behagelig rytme? 

Henger hverdagens monotoni som et tungt teppe over oss, eller ser vi denne uken som et etterlengtet pusterom, der vi kan nyte roen og få krysset av ting på to-do-listen?

Les også: Månedshoroskopet for januar. 

Etter fullmånen på torsdag forrige uke, gir det mening å reflektere litt før vi går videre.

Fullmånens energi preger alltid dagene før og etter selve fullmånen, ikke bare selve dagen der månen er full. Hvordan var helgen? Hva reflekterte du over, og hvilke samtaler hadde du? Hvilke mønstre ble synlige, og hva ble klart for deg? Hva er du ferdig med, og hva vil du gi slipp på?

Personlig har jeg tenkt å bruke den rolige energien denne uken til å finne fokus på tingene jeg har utsatt, men som jeg vet jeg trenger å forholde meg til. Jeg tar med meg Solens energi fra denne ukes orakelkort inn i uken og oppfordrer deg, kjære leser, til å gjøre det samme! 

Ukas orakelkort: Solen

Energier: livskraft, klarhet, energi

Å motta Solen er et tegn på at en bølge av ny livskraft, klarhet og energi er på vei inn i livet ditt. Det er på tide å brette opp ermene og ta fatt på et prosjekt du står overfor. Slik som solen gir liv til alt på jorden, er du nå i en periode med stor kraft og driv som vil hjelpe deg å få gjennomført visjonene dine. Hva har du skapt og manifestert i tankene dine, som du nå er klar til å bringe til live i fysisk form? 

Å manifestere noe i denne fysiske verden krever alltid én del energiarbeid ved hjelp av tankene dine, og én del handling. Husk at det i startfasen av et prosjekt ikke nødvendigvis er viktigst hva du gjør, men at du gjør noe. Derfor inviteres du til ikke lenger å sitte og vente på det perfekte øyeblikket eller den perfekte muligheten. 

Finn din indre klarhet og energi, og handle fra et inspirert sted i deg selv, selv om det kanskje ikke virker rasjonelt eller logisk i øyeblikket. Å handle fra din kreative intuisjon vil bringe deg nærmere drømmene dine. Nyt denne gode energien og livskraften du har tilgjengelig for deg.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS