Kylie Jenner postet den søteste videoen på Instagram

Har Kylie og Travis funnet tilbake til hverandre igjen?

Publisert Sist oppdatert

For et par uker siden ble det kjent at Kylie Jenner og Travis Scott ikke lenger er kjærester. Men det stopper ikke Kylie og Travis fra å tilbringe tid sammen.

Ekskjæresten til Kylie falt på scenen under en konsert i New York nylig, og har visstnok tilbrakt mye tid hjemme hos Kylie og datteren Stormi etter det.

"Det er ikke noe nytt at de tilbringer mye tid sammen", kan en kilde avsløre til People Magazine. "Selv etter at de gjorde det slutt, tilbringer de mye tid sammen med datteren Stormi og Travis vet at han alltid er velkommen når som helst. Nå som han ikke jobber, har han ekstra mye tid til å se datteren sin", sier kilden videre. Kylie og Travis har vært sammen om oppdragelsen av Stormi helt fra hun ble født, og kilden sier Kylie er glad for at Travis ikke jobber, slik at de kan tilbringe mer tid sammen.

La ut verdens søteste video av Stormi på Instagram:

På sosiale medier kan man se at paret har et godt forhold til hverandre, til tross for at de ikke lenger er kjærester. Kylie Jenner postet nylig en video hvor hun spiller en remix av sin nye låt “Rise and Shine” for datteren sin, hvorpå lille søte Stormi spør om hun ikke kan sette på musikken til pappa istedet. https://www.instagram.com/p/B3uxHRfnQfa/

“Daddy’s girl,” har Jenner skrevet under bildet, etterfulgt av to emojier som ruller øyne og en hjerte-emoji.

Kilden People Magazine har snakket med, sier det jo er en mulighet for at paret finner tilbake til hverandre igjen. Mye av grunnen til at Kylie Jenner og Travis Scott gikk fra hverandre, var at Travis jobbet så mye og var på turné hele tiden. Kanskje det at han nå er sykemeldt, gjør at de finner tilbake til hverandre igjen? Travis Scott må kanskje operere kneet etter skaden på scenen, og han kommer til å bo hos Kylie etter operasjonen. "Nå som både Halloween, Thanksgiving og julen står for tur, kommer paret til å tilbringe enda mer tid sammen. De håper nok begge på at de skal finne tilbake til hverandre igjen", kan kilden avsløre. Saken er fra: elle.com
Powered by Labrador CMS