Kylie Jenner tjener fett på "Rise and shine"

Hun har allerede varemerkebeskyttet uttrykket ...

Publisert Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det yngste medlemmet av Kardashian-Jenner-klanen er business-savvy.

Kylie Jenner (21) tjener allerede fett på sminkemerket sitt, Kylie Cosmetics, som hun eier selv, samt reality-seriene Keeping Up With The Kardashians og Life Of Kylie.

Dette har gjort at hun har en formue på rundt på 900 millioner dollar, det vil si godt over sju milliarder norske kroner.

Hun har allerede vært på forsiden av Forbes i den spede alder av 20 år, og i mars i år nådde hun milepælen "verdens yngste selvgjorte milliardær".

Forrige uke la Kylie Jenner ut en video på Youtube kalt Official Kylie Jenner Office Tour.

Cirka 15 minutter ut i videoen (15:24 for å være eksakt) åpner hun døra til et barnerom og synger setningen "Rise and shine" til datteren Stormi som ligger i sengen.

https://youtu.be/VayyLoioSAk

Da Kylies video av henne som synger setningen "Rise and shine" til datteren Stormi gikk viralt forrige uke, og raskt ble til et populært Twitter-meme, så hun så klart sitt snitt til å varemerkebeskytte uttrykket og tjene ytterligere noen dollar, i følge TMZ.

Trademarken skal visstnok gjelde for belter, bukser, kåper, kjoler, sko, hansker, hårbånd, hodeplagg, jakker, loungewear, skjerf, pysjamaser, sokker, badetøy og undertøy, samt kosmetikk.

Kylie Jenner var rask på labben og fikk laget hettegensere med "Rise and shine"-trykk som hun la ut i nettbutikken sin, Kylie Shop.

De ble umiddelbart utsolgt.

I skrivende stund har hashtagen #riseandshine fått 1 milliard visninger på TikTok, noe som visstnok er mediets raskest voksende trend hittil.

Mange av TikToks brukere lager egen versjoner av "Rise and shine", deriblant Ariana Grande.

Hun ba Kylie Jenner om lov til å sample klippet i en eventuell sang, og stjerna fikk lov under én betingelse, at Jenner skulle få være med i musikkvideoen.

https://www.instagram.com/p/B3unNS4nD4P/

Kylie Jenner har til og med endret bioen sin på Instagram til "Rise and shine".

Så for dere som allerede er lei av klippet og uttrykket: Det er bare å gjøre seg klar for Kylie Jenner "Rise and shine"-kleskolleksjoner, sminke og muligens en hitsingel fra selveste Ariana Grande ...

Saken er fra elle.com

Powered by Labrador CMS