Kylie Jenner er historisk. Hun er den yngste personen i historien til å komme på Forbes liste over Amerikas rikeste «self-made» kvinner.

20-åringen ligger på plass nummer 27 på den prestisjetunge lista, og selskapet hennes Kylie Cosmetics er verdt 900 millioner dollar.

Det er bare to år siden hun lanserte sminkemerket, som har solgt sminke for mer enn 630 millioner dollar. Det er mer enn både storesøster Kim Kardashian og superstjerna Beyoncé har dratt inn.

Hvis suksessen fortsetter det neste året vil hun bli den yngste milliardæren i historien som har tjent pengene selv. Hun fratar derfor Mark Zuckerberg tittelen, som ble milliardær i en alder av 23.

Jenner er på coveret av magasinet Forbes og sier i intervjuet at «det er fantastisk å få anerkjennelse for noe jeg brenner for og jeg er så takknemlig. Jeg har alltid elsket sminke og jobbet hardt for å få mitt første lip kit på markedet». Videre sier hun at forholdet til fansen og å lage noe de elsker er viktig for henne, og at hun vil inspirere andre til å følge drømmene sine.

Les alt om da Kylie Jenner ble mamma her!

Relatert

Seriene vi strømmer i 2022!

Trenger du serietips?

ELLE tipser: Dette gjør du i Paris!

10 ting å gjøre i Paris...

Er sex en motorvei til helse?

Sofia Helin, Julia Dufvenius, Anja Lundquist og Elin Klinga om hengepupper, magedans og Ingmar Bergman.