Horoskopet for hele juli

Foto: @leneorvik

Slik blir juli for ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Krepsen

Den følsomme Krepsen styres av Månen. Du er en svært varm og kreativ person, som elsker familien og dine nærmeste venner. Det fins ingen som stiller opp for familien så mye som Krepsen, og du bør passe på å ta vare på deg selv også – istedenfor å bare prioritere andre. Krepsen er full av kjærlighet, fantasirik og sympatisk, men kan også være både overfølsom og humørsyk. Så lenge du har dine nærmeste rundt deg, har du det bra, og du går gjerne i krigen for familien din!

Væren 21/3–20/4

I løpet av juli begynner du å planlegge høsten. Det kan høres tidlig ut, men du ønsker en forandring i livet ditt – og da gjelder det å være ute i god tid. Kanskje har du søkt deg inn på en skole, eller muligens vurderer du en ny jobb eller å flytte utenlands. I løpet av denne perioden begynner du å få de svarene du har ventet på, og det gjør det langt enklere å planlegge. Mesteparten av juli dreier seg om familie og noen få nære venner, og dette er din sommer ...

Tyren 21/4–21/5

Juli dreier seg om å lytte til magefølelsen og nyte livet. For den single Tyren er dette en god periode for å møte kjærligheten. Du er mer åpen og mindre fordomsfull enn du pleier å være. Det blir en del reiser i juli – og uansett om du reiser langt eller kort, så nyter du i fulle drag å oppleve nye miljøer og møte nye mennesker. I begynnelsen av måneden kan du få en positiv beskjed som dreier seg om lønnen din.

Tvillingene 22/5–21/6

Juli blir en rolig periode for alle sent fødte tvillinger. Uavhengig av om du jobber eller har fri, så har du stille dager. Denne perioden er du sammen med slekt og venner. Du er som nevnt ikke like opptatt som du bruker å være, og du liker å ha muligheten til å være spontan og gjøre som du vil, uten å ha planlagt hvert minutt av dagen. Pass på økonomien i juli!

Krepsen 22/6–22/7

Du er fortsatt forelska selv om det ikke lenger er like rosenrødt som i begynnelsen. Mange praktiske problemer blir reelle i løpet av juli, og det kan dreie seg om bolig, økonomi og jobb. Det kan være vanskelig å sette sammen livets puslespill, men innerst inne vet du at om det er noe du virkelig vil, så kommer du til å lykkes. I midten av perioden planlegger du å reise bort. Disse planene kommer til å endres underveis, men kun til det bedre, og denne perioden slutter du å bekymre deg for bagateller. Faktisk innser du hvor mye du har å være takknemlig over i livet ditt – akkurat som det er nå. ​

Løven 23/7–23/8

I løpet av juli tar du grep i forbindelse med et problem som du har skjøvet foran deg lenge. Det dreier seg ikke om noe alvorlig, men det er en smule tidkrevende – og det er derfor du har utsatt det. Du blir kjent med en ny nabo eller kollega, og denne personen vil få mye innflytelse i livet ditt. Dette er en klok og erfaren person, som har mange gode råd å dele. I midten av perioden får du en positiv beskjed.

Jomfruen 24/8–23/9

I løpet av juli går du litt i dvale. Det har vært en så pass intensiv vår og forsommer at du trenger hvile og ro. Denne perioden bruker du tid på et kunstnerisk prosjekt og interesser som du ellers ikke får tid til å dyrke. En eldre slektning vil etter hvert gjøre krav på mer av tiden din. Dette har du ikke noe imot, men det betyr at du må nedprioritere andre ting. Slutten av juli blir herlig romantisk.

Vekten 24/9–23/10

Juli handler om å gripe fatt i tilværelsen. Det har vært en fin innledning på sommeren, og det fortsetter like bra. I løpet av juli trapper du ned på tempoet ytterligere. Du avslutter forskjellige forpliktelser og aktiviteter som har med vår og høst å gjøre, noen som gir deg massevis av ekstra tid. Det er nå du skal se ditt snitt til å prøve ut ting som du ellers ikke rekker. Kanskje du kan bli flinkere til å lage mat, å male eller lære deg å sy?

Skorpionen 24/10–22/11

Nå når du har innsett noe om deg selv, kan du tillate deg å være lykkelig. Juli blir en fin tid, uansett om du er singel eller i et forhold. Mesteparten av livet ditt dreier seg om flørt, kjærlighet og lidenskap. I løpet av denne perioden har du lett å få nye bekjentskaper. De gamle vennene dine føler seg litt bortglemte – så hvorfor ikke prøve å omgås dem alle samtidig. I slutten av perioden treffer du igjen en venn fra barndommen.

Skytten 23/11–21/12

Du har hatt mye å tenke på den siste tiden, men nå roer alt seg og du får en velfortjent pause. Du velger å legge grubling og tunge tanker på is til etter sommeren. I løpet av juli skjer det kanskje ikke så mye, men noen kortere reiser og massevis av god mat gir den gode sommerfølelsen. I midten av perioden får du en muliget til å vise litt ekstra omtanke for en slektning eller venn.

Steinbukken 22/12–20/1

Juli dreier seg mye om vennskap og om å våge å åpne seg. Det har lenge vært vanskelig for deg å dele tanker med vennene dine, men nå har du møtt en som ikke nøyer seg med å bare bli kjent med overflaten. Vedkommende trenger seg inn under huden, og det føles både rart og litt spennende på én gang. I slutten av perioden planlegger du en reise, og dette kommer til å bli litt av et eventyr!

Vannmannen 21/1–19/2

Akkurat nå funderer du mye over et karrierevalg, og du lufter tankene dine med familien. Du vet at uansett hva du velger, så kommer det til å påvirke alle – og ikke kun deg. Ellers er dette en ganske rolig periode, der du får muligheten til å hvile deg og samle krefter. I midten av måneden hører du nytt om en barndomsvenn, og det du får vite overrasker deg. Slutten av juli blir romantisk.

Fiskene 20/2–20/3

Juli blir for din del litt av et sommereventyr! Drømmene dine går i oppfyllelse, og for en gangs skyld overgår virkeligheten drømmen. Uansett om det dreier seg om en romanse eller en herlig sommer sammen med vennene dine, blir det mye glad latter og uforglemmelige øyeblikk. I midten av perioden kommer du en venn veldig nær. Dere kan dele tanker på en måte som du aldri tidligere har kunnet gjøre med noen andre.

Se sommerens store horoskop her!

Powered by Labrador CMS