ELLEs julekalender luke nr 2

I dag kan du vinne en grønnere julevask med C soaps – bare Fryd og gammen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Ren Moro, grønn jul og mindre kjemikaler

C Soaps har ukompliserte såper til hjem, hud og hår som lukter himmelsk, ikke skader barn, bestemødre eller de fine fiskene i havet! C Soaps bruker ikke syntetiske vaskestoffer, parfyme, farge eller unødvendige kjemikalier, i tillegg er de veganske. - Renere jul, mer moro og mindre mas!

C Soaps tar julevasken og gir bort hele 5 sett av alt du trenger for å bli en grønn tornado. Klikk deg inn på ELLE Nogres Instagram og delta på KONKURANNSEN!!

Idéen om å få kjemikalier ut av hus og hytter, og skikkelige såper inn i norske hjem har blitt til en del av mange nordmenns hverdag. C Soaps var først og de har økologiske dufter og har droppet alle unødvendige kjemikalier. Alt unødvendig klarer vi oss uten. Da kan vi konsentrere oss om det vi er best til: ren moro.

C Soaps har laget 3 nøtter til vaskepott!

Renere jul med Csoaps eget julehefte som viser hvordan du tar kontrollen over advent og jul. Her får tonnevis av inspirasjon, vasketips, grønne råd og et gløtt inn i julen til grunderens familie. Bruk heftet som et utgangspunkt: legg til, trekk fra og lag din miks som gjør julen bedre og grønnere. Og psst, hvis du handler i nettbutikken til Csoaps.com så får du med en egen refill?

Husk å klikke deg inn på vår Instagram-konkurranse, og lykke til!

Powered by Labrador CMS