Carolines ønskeliste

Foto: Johanna Siring

Dette ønsker jeg meg til jul!

Publisert Sist oppdatert

For en som lever etter prinsippet om at alle innkjøp skal gå under kategorien "denne vil jeg elske resten av livet" – yes, intet mer, intet mindre – så er det ikke alltid så lett å komme med en ønskeliste. Av shoppere hører jeg definitivt til kategorien "tenkeren" (du vet, den kunden alle selgere elsker) og jeg handler svært sjelden på impuls.

Årets ønskeliste består derfor av ting jeg enten trenger og vil få bruk for, ting har lett etter lenge + noen innslag som gir meg skikkelig sug i magen (det er som regel dette suget som generer impulskjøp de få gangene det skjer).

Min ønskeliste

Jeg har lett etter den perfekte olajakka en god stund, og voila – her er den! Like fin til chunky strikk, som til sommerkjoler.

Denimjakke fra IRO, 2399 kr (annonse)

Hvor fin er ikke denne lille bucket bagen?

Veske fra Marina Raphael, 8999 kr (annonse)

Jeg har (nesten) alltid vært en skikkelig skjørte-jente, men i det siste har jeg fått en ny giv og craving etter bukser. Denne vil jeg style med en av mine (mange) oversized stripete skjorter, eller en stor strikkegenser.

Leggings fra Toteme, 1699 kr (annonse)

TIPS! Ønsk deg servise til jul! Selv sparer jeg både på servise, vinglass, bestikk og glass. Blant annet disse superfine fra Iittala. Som en bonus er de også supre som dessertglass!

Glass fra Ittala (Ultima Thule) 2-pk, 499 kr (annonse)

Hørte jeg noen si takeaway? Med disse fine spisepinnene blir det litt mer fancy stemning neste gang jeg bestiller dumplings fra The Golden Chimp.

Spisepinner fra HAY 6-pk, 459 kr (annonse)

Den perfekte julegaven til alle du kjenner som elsker å lage og servere mat!

Serveringsklype fra HAY, 149 kr (annonse)

Alle de diggeste produktene fra Aesop samlet i én og samme gaveeske –ja, takk!

Gavesett fra Aesop (The Advocate), 875 kr (annonse)

Jeg er religiøst opptatt av å ta vare på garderoben min, og elsker alle produktene fra Steamery. Denne nye hybrid-steameren er en kombinasjon av steamer og strykejern, så her får du litt ekstra "krutt".

Iron Steamer fra Steamery, 1799 kr (annonse)

Denne boken har jeg fått anbefalt hundre ganger (og jeg mistenker at jeg har hatt den på ønskelista før?) Men jeg håper at denne ligger under juletreet i år, for i så fall skal jeg lese den i romjulen. Om mitt favorittema: kjærlighet.

Everything I Know About Love av Dolly Alderton, 169 kr (annonse)

Duftlys er noe av det beste jeg kan få i gave (selv om jeg er litt kresen på hvilke dufter jeg liker), og dette duftlyset fra Frama lukter heeeelt magisk!

Duftlys fra Frama 170g (St Pauls), 599 kr (annonse)

Jeg elsker smykkene fra Tom Wood, og akkurat nå står denne ear cuffen høyt på ønskelista.

Ear cuff fra Tom Wood, 1699 kr (annonse)

Jeg har hørt så mye bra om Botanical Repair-serien til Aveda, og tenker at jeg skal unne meg selv denne hårmasken i julegave.

Aveda Botanical Repair hårmaske 200ml, 649 kr (annonse)

Og apropos ting til håret som jeg har hørt mye bra om – Dyson Airwrap! Dette må da være en slags voksenversjon av å få Barbie-hus på julaften? Jeg føler meg aller best når jeg har en god hårdag, og etter hva jeg har hørt så er Dyson så godt som synonymt med gode hårdager. Denne limited edition-fargen er dessuten helt nydelig!

Dyson Airwrap styler Complete Gift Edition, 5290 kr

Powered by Labrador CMS