Slik sminker vi oss til årets julebord

Hvilken look går du for på årets julebord?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Maybelline.

Finn frem danseskoene og din fineste kjole og legg en makeup som er julebrunsjen verdig. Her finner du inspirasjon til lekre makeup-looks, slik at du kan starte juletiden på best tenkelige (og festligste) vis.

Årets mest feststemte måned står for dør, og det betyr selvfølgelig at det er på tide å planlegge både outfits og makeup. Ikke minst til julebrunsjen, som er en av sesongens absolutte høydepunkt, og dessuten en god anledning for å tilføre et dryss av glamour.

Sesongens estetikk er elegant og klassisk, sexy og forførende. La deg inspirere av vinterens mørke farger til smokey eyes, statement lepper, eller noe annet som sørger for at du skiller deg ut.

Ønsker du å skape en ekstra lekker look til årets julebrunsj? I så fall har du kommet til riktig sted. For å skape akkurat den makeupen du vil ha, er det viktig å ha redskapene i orden. En maskara og eyeliner til presisjon, en matt farge for leppene og en lekker gloss. Her har vi samlet inspirasjon til alt, med fokus på øyne og lepper, og vi guider deg gjennom hvilke produkter du trenger for å skape looken du vil ha.

Røde lepper

Når vi snakker om makeup til juletiden, er det nærmest umulig å komme utenom fargesterke lepper. Her er den klassiske røde leppestiften ideell for å skape en «effortless chic» look, som både er sexy og elegant. Røde lepper fungerer også som et slags tilbehør, som løfter ethvert antrekk.

Slik får du looken:

Den røde leppestiften er lekker, den oser av eleganse og gir masse selvtillit. Fordi fargen er iøynefallende, krever den en smule øvelse, men dersom du bruker riktig produkt, mestrer du røde lepper på null komma niks.

Når du velger et leppeprodukt, er det spesielt to ting det er lurt å tenke på, nemlig holdbarhet og konsistens. Fordi fargen er så markant, synes det godt dersom leppeformen er skjev, eller hvis fargen forsvinner i løpet av julebrunsjen.

Maybelline Superstay Ink kommer i mange ulike nyanser, slik at du kan finne den som passer deg aller best.

Maybelline Superstay Vinyl Ink er en flytende leppestift, som med sin pigmenterte formel skaper perfekte, skinnende, røde lepper med bare ett strøk. Så snart leppestiften er lagt, blir den sittende hele kvelden, uavhengig om du foretrekker drinker med eller uten sugerør. I tillegg er den utrolig enkel å jobbe med. Penselen, i kombinasjon med den flytende konsistensen, gjør at du enkelt kan forme leppene og sørge for alle detaljer som gjør looken komplett.

Maybelline Superstay Ink, 135,-

Glossy glam

Dersom du ønsker en shiny, mer nøytral look, er lipgloss det rette valget.

Slik får du looken:

Når du går for den glossy looken, er det alfa omega å velge en lipgloss med shine, men det er minst like viktig å finne en lipgloss som også gir leppene fukt. Leppene skal se myke ut, og ha det perfekte 00’-uttrykket, som du kan dresse opp og ned etter behov.

Maybelline New Yorks Lifter Gloss er kjent for å gi den perfekte glossy looken, uten at det føles klissete. Dessuten er lipglossen beriket med hyaluronsyre, som med sin fuktighetsgivende effekt sikrer deg myke lepper hele kvelden. Lipglossen kommer i mange ulike farger, slik at du kan finne den som passer deg perfekt.

Maybelline Lifter Gloss, 119,-

Øyne sminket for fest

Gi din look et ekstra lag av dramatikk med en øye-makeup som rammer inn blikket og gir en lekker cat eye-effekt. Du kan forlenge eller forkorte selve «vingen», på samme måte som du kan «bygge» vippene basert på hvor mye volum du ønsker. Du kan kombinere looken med smokey eyes, gylne jordfarger eller la eyelineren tale for seg selv. Prøv deg frem og finn din favoritt-look.

Slik får du looken:

En plettfri strek kan ta sin tid å perfeksjonere og krever litt øvelse. Men én ting som er helt sikkert: For at man skal lære håndverket, må redskapene være i orden. Hyper Precise Eyeliner fra Maybelline New York er, som navnet tilsier, designet for presisjon. Sammen med eyelinerens ultrapigmenterte formel, som holder hele dagen uten å smitte av, har du alt du trenger for å legge en perfekt eyeliner. Detaljarbeidet kan ta litt tid – men når eyelineren først er lagt, holder den seg til gjengjeld i opptil 16 timer.

Når eyelineren er på plass, er det på tide å rette oppmerksomheten mot vippene. Den dramatiske looken er ikke komplett før den er tilført volum. Her er den ikoniske Lash Sensational Sky High Mascara din beste venn.

Den populære maskaraen har en lang og fleksibel børste, som fanger og skiller dine vipper, samtidig som den gir masse kullsort farge. Takket være maskaraens formel, som er beriket med bambusekstrakt og fiber, får du en voluminøs vippe-look, som er enhver julebrunsj verdig. Akkurat nå kan du få den ikoniske maskaraen i en limited edition-utgave. Det er den samme maskaraen – bare i ny drakt.

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, 159,- og Maybelline Hyper Precise All Day Black Eyeliner, 149,-

Maybelline Holiday Icons

Denne julen har Maybelline New York valgt ut fire Holiday Icons blant sine mest populære produkter, som er kjent og elsket verden over. Skap den voluminøse vippe-looken, winged eyeliner “on fleek”, og de perfekte leppene som holder hele kvelden. Les mer om produktene her, og klikk dem hjem, slik at du er kar for å skape din perfekte look denne julen.

Powered by Labrador CMS