Slik blir din julaften - basert på stjernetegnet ditt

Hvem er det som ikke klarer å holde seg unna julegavene og hvem får noe de virkelig ønsker seg? Stjernene har svar!

Publisert Sist oppdatert

Det er noe magisk med julaften. Juletreet er pyntet, gavene er pakket inn og i vinduet lyser adventsstjernen.

Kanskje var du sent oppe for å sette frem grøten til nissen? Eller så er du av den ivrige sorten som står opp tidlig og vekker alle andre, til tross for at klokken ikke engang har slått åtte? Kanskje har du også hatt vanskeligheter for å sove med alle sommerfuglene i magen?

Når julaften endelig er over oss, blir mange av oss like ivrige som når vi var barn. Vi benker oss foran TV-skjermen for å se på Tre Nøtter til Askepott, Reisen til julestjernen og Disneys jul, drikker varm sjokolade, spiser risengrynsgrøt og hører på julemusikk. Man kan til og med se at det glimter litt ekstra i øynene på de familiemedlemmene som "egentlig ikke liker julen".

Lurer du på hvordan din julaften blir? Vi har sett i stjernetegnene for å finne svaret!

Mer horoskop:

Slik blir desember for deg!

Stjernetegnene som passer sammen

Vannmannen – formidler julens budskap

(20 januar– 18 februar)

Den lojale vannmannen holder hardt på sine nære og kjære. På julaften vier du gjerne litt ekstra oppmerksomhet til de rundt deg som du er så glad i.

Fiskene - klarer ikke holde seg unna julegavene

(19 februar – 20 mars)

Fisken er en håpløs romantiker og elsker å åpne julegaver mer enn noen andre. Omtenksom som du er, vil du helst være ansvarlig for pakkeutdelingen selv, men du vet hva som gjelder - ribbe og riskrem først.

Væren – vekker alle grytidlig

(21 mars – 19 april)

Opp og hoppe! Nå er det jul! Julaften skal sparkes i gang med dunder og brak og for den dynamiske væren, innebærer det å vekke alle andre ukristelig tidlig. Flaks for deg at du er så sjarmerende!

Tyren – bidrar med det lille ekstra

(20 april – 20 mai)

Tyren setter ofte gullkant på hverdagen og julaften er ingen unntak. Du innleder dagen med å brygge utsøkt kaffe og sjokolade til alle i familien, som du selvfølgelig serverer i de vakreste kaffekoppene du har. Hva ellers?

Tvillingene – drar i gang festen

(21 mai– 20 juni)

Den livlige og rastløse tvillingen får ingen myk start på julaften når væren allerede har vekket hele familien. På med julemusikken og fram med selskapslekene, men nåde den som rører din spilleliste!

Krepsen – julens nissemamma

(21 juni – 22 juli)

Med størst sannsynlighet befinner krepsen seg på kjøkkenet i dag, i full fart med å forberede både frokost og kveldens julemiddag. Hvordan hadde svoren på ribba blitt uten dine ferdigheter? Takk kjære krepsen!

Løven – har den fæleste julegenseren

(23 juli – 22 august)

Løven elsker å synes og julaften er et utmerket tilfelle for å vise seg litt. Hva er vel bedre enn å gjøre entré i en stygg julegenser? All publisitet er bra publisitet, sies det..

Jomfruen – finner de beste julefilmene

(23 august – 22 september)

Med deg i sofaen kan man alltid regne med en varm og god skulder - så lenge du holder på fjernkontrollen. Du har jo faktisk allerede begynt maratonet med julefilmer som skal følges til punkt og prikke.

Vekten – bevarer julefreden

(23 september – 22 oktober)

Vekten er en livsnyter av rang og koser seg gjerne med et glass gløgg i sofakroken. Så lenge du får sitte her er alt vel, men så fort noen begynner å krangle reiser du deg opp for å løse konflikten på en diplomatisk og rettferdig måte.

Skorpionen – gir de fineste pakkene

(23 oktober – 21 november)

Den intelligente skorpionen ser ofte på julen med en viss skepsis. Skjønner ikke folk noen ting? Jesus ble ikke engang født på julaften! Dog er du en skikkelig god menneskekjenner, så uansett om du vil det eller ei, er det alltid du som står for de fineste julegavene under treet.

Skytten – den største gledessprederen

(22 november – 21 desember)

Med sin store optimisme og entusiasme sprer få stjernetegn så mye julestemning som skytten. Du har virkelig beholdt barnesinnet og det gjør deg til en utmerket julenisse. Eller det stemmer det, julenissen finnes jo på ordentlig...

Steinbukken – setter på plass julepynten

(22 desember – 19 januar)

Steinbukken er ikke redd for hardt arbeid. Du er sta, sterk og ambisiøs og for deg er det en selvfølgelighet at all julepynten skal opp, om det så er det siste du gjør. Til og med den krøllen av en julebelysning skal henges opp. Ingen utfordring er for stor for steinbukken!

Saken er fra elle.se

Powered by Labrador CMS