mote

Josefine Vogt lanserer egen kolleksjon for Modström

– Plagget som har vært lengst på min ønskeliste må være den grå minikjolen til Carrie Bradshaw i Sex and the City. Den har jeg alltid har hatt lyst på.

Publisert

Den norske influenceren Josefine Vogt har laget en capsule-kolleksjon i samarbeid med Modström som går under navnet Summer in The City. Denne kolleksjonen hyller 90-tallets estetikk og Josephines egen gardrobe.

Kolleksjonen består blant annet av en nydelig bohemsk kjole, en kul halterneck topp, et miniskjørt, den perfekte 90s t-skjorten og en nytolkning av Carries ikoniske koksgrå jersey-kjole.

Jeg har alltid vært inspirert av 90-tallet og modeller som Kate Moss, Naomi og Cindy. Stilen deres var tidløs og alltid like chic, noe jeg også ønsket for min egen kolleksjon for Modström

– Mye av inspirasjonen for denne kolleksjonen er hentet fra Pinterest-tavlene mine. Her har jeg samlet opp mange bilder fra stilikoner fra 90- og tidlig 00-tallet, sier Josefine.

Josefine Vogt i sin egen versjon av den ikoniske Carrie-kjolen fra serien Sex and the City

– Det plagget som har vært lengst på ønskelisten min må være den grå minikjolen Carrie har på seg i Sex and the City. Kjolen er så tidløs, og jeg har hatt lyst på den i så mange år.

– Favoritt plagg nummer to er den gule bohem-inspirerte kjolen. Jeg har alltid likt å gå med løse lange kjoler som jeg "løfter opp" med et belte slik at kjolen henger på hoftene.

Josefine i sin "boho kjole" med fine snøredetaljer.

– Dette er en kjole jeg føler er flatterende på alle, og som er så herlig å bruke ettersom den er løs på alle stedene man vil at den skal sitte løst – haha. Jeg er også utrolig stor fan av "knytinger" på klær. Det adder det lille ekstra som gjør et plagg ekstra spesielt, forteller hun om kolleksjonen.

Josephine er kjent for sin Instagramkonto og sverger til Tezza-appen for år redigere bildene sine.

– Jeg er ikke så stor fan av for mye filter, men denne appen har ulike funksjoner som farge redigering. Jeg koser meg alltid litt for mye med å redigere på meg litt ekstra brunfarge med den røde farge funksjonen.

Hvilke kontoer følger du på Instagram for inspirasjon?

– Åh, vanskelig spørsmål ... Har litt ulike inspirasjons-kontoer til ulike sesonger, men jeg digger disse 10 kontoene:

@ninauc
@_yanyanchan
@Matildadjerf
@punctually_late
@annelauremais
@ceciliemoosgaard
@Elinwarn
@hannastefansson
@Ellakarberg
@oliviapezzente

Hva er på spillelisten din på Spotify akkurat nå?

– Alt mulig rart ... Jeg kan ikke skryte på meg noe særlig unik og kul musikksmak. Hører vel på en del house nå og bare generelt festmusikk fra spillelisten jeg lagde til 25-års feiringen min. Jeg er veldig glad i å feste, og nå som våren kommer er det mye moro som skjer.

Se hele kolleksjonen her:


Hele kolleksjonen kommer for salg fredag 14. april, og finnes her.

Har du fått med deg denne snakkisen fra Sex and the City..?

Powered by Labrador CMS