horoskop

Sommerhoroskop for Jomfruen 2024

Slik blir sommeren 2024 for Jomfruen!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Jomfruen sommeren 2024:

I begynnelsen av juli gjør Neptun, planeten for alle dine relasjoner, både sosiale og personlige, noe bemerkelsesverdig. Etter å ha tilbrakt tretten år sakte, sakte på vei gjennom ditt motsatte tegn, for så, i løpet av noen få dager, ha gått videre, begynner den å gå tilbake. Det er som å forlate huset, klar til å dra på en lang reise, men i siste liten huske at det er noe du har glemt, eller ikke fullført, og gå tilbake for å fikse det. Slik er det for deg denne sommeren. På en eller annen måte er det noe med deg og dine personlige forhold som ennå ikke er fullført, og Neptun gir deg tiden du trenger til å håndtere det.

Dette kan dreie seg om ett spesifikt forhold, eller det kan handle om måten du håndterer forhold på generelt. Kanskje det er en uferdig sak fra fortiden. Men én ting er sikkert: Denne perioden med Neptun som jobber seg gjennom den vitale sektoren av diagrammet ditt, har spilt en stor rolle i å gjøre deg til den personen du er i dag, og du må fullføre den fasen av livet ditt for å kunne bruke mulighetene du får i framtiden på best mulig måte. Med de fleste planetariske sykluser kan du, hvis ting ikke fungerer som du håper de skal, vente på den neste, som vil komme om et år eller to. Men med noe så sakte som Neptun, er det en en-gang-i-livet-ting; en fase i livet ditt som aldri vil bli gjentatt. Dette gjør dette momentet spesielt viktig – men, som med alle de ytre planetene, foregår det meste av jobben i bakgrunnen av livet ditt, så du har kanskje ikke engang lagt merke til hvordan det har forandret deg de siste årene.

Din egen planet Merkur tilbringer store deler av sommeren i den mest private sektoren av kartet ditt, nært involvert med Venus. Noen ganger tyder dette på et hemmelig kjærlighetsforhold, men det er mer sannsynlig at det bare er en uferdig sak fra fortiden som må løses før du kan gå videre. Begge deler er mulig. Uansett hva det dreier seg om, vil du være veldig fornøyd med at det hele skjer privat, i hvert fall i de tidlige stadiene. Du må være sikker på din egen posisjon, og trygg på å håndtere følelsene dine, før du lar resten av verden se hva du gjør. Det er mulig at du svarer på visse spørsmål angående et tidligere forhold, og gjør noe du ikke var i stand til før. Men det du ser etter her, er forståelse og fullføring; du prøver ikke å gjenopplive en gammel romanse eller å skape et grunnlag for framtiden. 

Når denne episoden er over, har du tenkt å legge den bak deg for godt.September lar deg sette alt i perspektiv. Det du så som store problemer, var faktisk mindre detaljer; du trengte bare å rydde opp i dem og ferdigstille dem, for å få slutt på at du hele tiden stilte deg «hva hvis»-spørsmål. Du trengte svar, nå har du fått dem, og tankene dine er klare. Når Merkur og sola vender tilbake til tegnet ditt, føler du deg oppmuntra og ser framover igjen, i stedet for å fokusere på fortiden. Neptun vil dessuten snart gå videre igjen også; dere har begge gjort det dere trengte å gjøre.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS