JENNIFER LARWENCE tar en pause

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 06:  Jennifer Lawrence  attends the 'Mother!' UK premiere at Odeon Leicester Square on September 6, 2017 in London, England.  (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 06: Jennifer Lawrence attends the 'Mother!' UK premiere at Odeon Leicester Square on September 6, 2017 in London, England. (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Hysteriske fans og lite privatliv gjør nå at den populære - og kinoaktuelle- amerikanske skuespilleren tar en pause fra lerretet.

Publisert Sist oppdatert

Jennifer Lawrence annonserte nylig på The Today Show at hun tar en pause fra skuespillerkarrieren etter syv år med en hektisk tilværelse. "Jeg tar en pause. Jeg har ikke noen planer de neste to årene. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, kanskje begynne å lage keramikkpotter!? Jeg tror jeg bare trenger en liten pause. Men kanskje sees vi om seks måneder?" spøker hun med til The Today Show.

Lawrence innrømmer også at det å være en A-kjendis har tatt på. "Folk tror de bare kan gjøre som de vil med meg. Du vet, som at det bare er å ta bilder av meg på vei til Starbucks når man måtte ønske. Jeg skjønner ikke hvorfor folk har null respekt for en skuespillers privatliv", fortsetter Lawrence.

Jennifer Lawrence på premieren av filmen "Mother!" som er å se på kino i Norge fra 15. September. Foto: Joe Scarnici/Getty Images.

"Til å begynne med var jeg sint og forbanna og tenkte at jeg som skuespiller hadde all rett til et privatliv som alle andre, men etter et par år forstod jeg at det ikke er slik det fungerer i denne verdene. Men for meg er det samtidig viktig å tenke at de som skriker etter meg på en premièrefest, skriker og hyler på grunn av den jobben jeg gjør som skuespiller. Jeg hadde aldri vært den jeg er idag og jeg hadde ikke kunnet holde på med det jeg elsker, hadde det ikke vært for fansen min".

Jennifer Lawrence er i disse dager aktuell med filmen "Mother!", som har Norgespremiere på kino imorgen, 15 september.

Kilde: ELLE.com

Powered by Labrador CMS