Vi møtte Jeffree Star i Oslo

– I Norge for å lansere eget sminkemerke. Og du kan vinne produkter!

Publisert Sist oppdatert

Det amerikanske You Tube-fenomenet Jeffree Star er på Norgesbesøk. Og ELLE møtte han på et eksklusivt presseevent på The Thief i Oslo.

Selv om Jeffree kanskje er ukjent for mange, har han klart å opparbeide seg et stort navn innen kosmetikkverden med sminkemerket Jeffree Star Cosmetics. Helt ukjent for det norske publikum er han dog ikke, for når ELLE ankommer The Thief, står mange unge fans utenfor hotellet i håp om å få et glimt av han. Noe Jeffree ser ut til å være vant til.

– La oss vinke til fansen "hey everybody", sier Jeffree og vinker til alle som står med ansiktet klint inn i vindusruta for å få et glimt av idolet sitt.

JEFFREE STAR I OSLO

Og det er tydelig at han er vant til å ha mange fans, på sminkelanseringen han skal ha senere i ettermiddag er det ventet at 5 til 10.000 elleville fans vil dukke opp.

ELLE møtte Jeffree Star i Oslo.

Om krangelen med Kylie Jenner

Jeffree bor nå i Calabasas i Los Angeles, hvor han blant annet er nabo med Khloe Kardashian. Men søsteren til Khloe, Kylie Jenner , har han hatt et litt mer betent forhold til. De har nemlig hatt flere krangler på Twitter hvor Jeffree blant annet har kritisert kvaliteten på sminken til Kylie og anklaget henne for å kopiere produktene hans.

- Paparazziene er etter meg hele tiden og vil vite hva som skjer mellom meg og Kylie og om vi er venner. Jeg har hilst på babyen hennes flere ganger, forteller Jeffree.

Jeffree har på seg en hullete jakke, et kort miniskjørt og knelange FENDI-strømper når ELLE møter han. Kroppen hans er dekket av tatoveringer og han har på seg skyhøye hæler.

Jeffree Star vokste opp i en liten by i California og fant fort ut at han skilte seg ut fra alle andre, løsningen ble å flytte til Los Angeles. Med sine 6 millioner følgere på Instagram, har han klart å bygge opp et sminkeimperium med et helt team som jobber for han, men veien dit har ikke bare vært rosenrødt.

– Jeg var hjemløs og bodde på sofaen til folk jeg kjente, sier han.

På spørsmål om hva som skal til for å lykkes, svarer han:

– Det som hjalp meg i begynnelsen var å skaffe meg et bra nettverk, møte masse mennesker og gå ut. Når man bor i LA er det lett å møte mennesker, man kan plutselig treffe på Brad Pitt på Starbucks, men det er nok ikke like lett andre steder i verden. Men pass på å være blant mennesker som inspirerer og gir deg noe. Og husk å alltid være deg selv!

Vil du vinne en goodiebag full av Jeffree Star Cosmetics? Gå inn på ELLE Norges Instagram-konto her og delta!

Jeffree Star Cosmetics er å få kjøpt på Vita Exclusive butikken i Bogstadveien i Oslo og på Vita Exclusive sine hjemmesider fra 3.juni!

Powered by Labrador CMS