Dette er vårens aller fineste smykker

Det danske smykkemerket Jane König lanserer nå en ny kolleksjon, og vi vil ha ABSOLUTT alt!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Jane König

Denne våren introduserer den danske favoritten Jane König, en ny smykkekolleksjon som er både tidløs og klassisk, og vi har lyst på absolutt alt!

Jane König er kjent for å lage enkle smykker, ispedd en lekenhet og eklektiske vibber det er umulig ikke å legge sin elsk på.

De perfekte smykkene

Den nye kolleksjonen består av stiler og former du ikke har sett før, i tillegg til smykker med en tydelig referanse til Janes tidligere smykkemodeller. Med sin iboende og sterke kjærlighet for forandringer, lar ikke Jane seg begrense av en spesiell stilart, men har derimot latt seg inspirere av ulike omgivelser, som også kommer til uttrykk i denne kolleksjonen i form av forskjellige smykkestiler. – For meg handler det om å skape smykker jeg kan identifisere meg med. Det er derfor helt avgjørende for meg at jeg føler meg inspirert når jeg skal begynne å designe. Dette er med på å gjøre kolleksjonen mer dynamisk, da de ulike designene ikke tar utgangspunkt i den samme inspirasjonskilden, sier Jane selv om den nye, nydelige kolleksjonen. Smykkene vil være tilgjengelig i de to mest ettertraktede materialene; sterlingsølv og forgylt sterlingsølv. Under har vi samlet våre absolutte favoritter. Small Wire øredobb, kr 660. Wire Choker, kr 1870. Chunky Bead armbånd, kr 2050. Simple Bead armbånd, kr 1020. Wire øredobb, kr 850 pr stk. Facetted Anchor Chain armbånd, kr 2190. Sjekk ut flere Jane König-smykker her.
Powered by Labrador CMS