Dette er vårens aller fineste smykker

Det danske smykkemerket Jane König lanserer nå en ny kolleksjon, og vi vil ha ABSOLUTT alt!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Jane König

Denne våren introduserer den danske favoritten, smykkemerket Jane König, en ny kolleksjon med et modig og megafint design.

Jane König er kjent for å skape et smykkeunivers som er både tidløst og klassisk, ispedd en lekenhet og eklektiske vibber det er umulig å ikke legge sin elsk på.

De perfekte smykkene

Den nye kolleksjonen hennes består av stiler og former du ikke har sett før, i tillegg til smykker med en tydelig referanse til Janes tidligere smykkemodeller. Med sin iboende og sterke kjærlighet for forandringer, lar ikke Jane seg begrense av en spesiell stilart, men har derimot latt seg inspirere av ulike omgivelser, som også kommer til uttrykk i denne kolleksjonen i form av forskjellige smykkestiler. – For meg handler det om å skape smykker jeg kan identifisere meg med. Det er derfor helt avgjørende for meg at jeg føler meg inspirert når jeg skal begynne å designe. Dette er med på å gjøre at kolleksjonen blir mer dynamisk, da de ulike designene ikke tar utgangspunkt i den samme inspirasjonskilden, sier Jane selv om den nye, nydelige kolleksjonen. Smykkene vil være tilgjengelig i de to mest ettertraktede materialene; sterlingsølv og forgylt sterlingsølv. Under har vi samlet våre absolutte favoritter. Du får kjøpt alle smykkene på nettsiden til Jane König nå. Small Wire Earring Wire Choker Chunky Bead Bracelet Simple Bead Bracelet Wire earring Facetted Anchor Chain Bracelet
Powered by Labrador CMS