Kle deg kult i kulda

Gjør det mer gøy å kle seg i vinterkulda med disse fem tipsene.

Publisert Sist oppdatert

Vintermote: Vinteren er her for fullt, og det er ikke like lett å kle seg i kulda.

Det skal ofte mange lag med klær til og i tillegg sko som tåler både snø og sørpevær. Men man trenger ikke se ut som den avskyelige snømannen for å se bra ut om vinteren. Vi gir deg tipsene og triksene til hvordan du ser kul og stilig ut i vinterværet.

VINTERMOTE

Fuskepels

Den holder deg varm, gjør masse ut av seg og passer til det meste i garderoben. Fuskepelsen er et must i en hver vintergarderobe. Gå gjerne for en i en lekker pastellfarge, eller hold det helt klassisk og gå for en i brun eller hvit. Kombiner med skinnbukse, denim eller en kul dressbukse. En ullgenser, cardigan eller pologenser inni gjør antrekket hverdagslig og vinterlig, men du kan også ha en kjole eller et skjørt til.

Se masse fine fuskepelser her!

Skjerf over skulderen

Det er de små morsomme detaljene som gjør antrekket mer spennende, som å la et skjerf henge over den ene skulderen og knyte med et belte i midjen. Bruk gjerne et fargerikt skjerf som norske Hege Aurelie Badendyck har gjort her.

Vintersko

Støvler fra Ganni, kr 4199// Støvler fra Dr Martens, kr 1329. Støvler fra Diemme, kr 2300.

Sko er en av de største utfordringene når det kommer til vintermote. Det nytter sjeldent å gå med ankelstøvletter på det glatte og snødekte føret vi har her til lands, selv om det ofte hadde vært å foretrekke. Her i ELLE redaksjonen er vi glad i å kle oss pent selv på vinteren, så samtlige medlemmer av redaksjonen har et par høyhælte sko vi skifter til inne. Ellers kan et par kule boots redde dagen. Og denne sesongen skal er fjellskoene hotter enn noensinne. Over ser du tre av våre favorittstøvler akkurat nå.

En oversized boblejakke

90-talls dunjakka har funnet sin vei tilbake og den skal helst være så stor og fluffy som overhodet mulig. North Face har mange kule alternativer, ellers kan det være gøy å gå for en jakke i blomstermønster. Ha gjerne et belte i livet og kombiner med grove fjellstøvler eller ankelstøvletter om været tillater det.

Tørkle på hodet

Er du lei av gå med lue, kan et tørkle på hodet være en kul detalj til for eksempel en fuskepels og jeans. Denne sesongen har både designere og streetstyle-girlsa kastet seg på trenden.

Trend: Logomania!

Powered by Labrador CMS