Mote

16. januar, 2019

Dundrømmer: Dunjakkene vi vil ha i vinter

Et plagg du bare må ha akkurat nå!

Dunjakke: Denne vinteren kommer du ikke unna dunjakka.

Den er ikke bare varm og god å ha i vinterkulda, denne sesongen er den også noe av det kuleste du kan gå i. Pakk deg inn i en kort eller lang versjon. Alt fra de største designerne til kjedebutikkene har kastet seg på trenden.

Det er alltid vanskelig å finne den perfekte vinterjakken eller vinterkåpen, som både er varm og som du føler deg vel i. Årets heteste trend når det kommer til vinterjakke, er uten tvil dunjakken.

Sesongens jakker kommer i mange kule farger, men også i mer nøytrale farger for den som liker det.

Finn våre favoritter under her.

Kort dunjakke

dunjakke

1. Dunjakke fra Ganni, 4.199,-// 2. Fra Weekday, 900,-// 3. Fra Stine Goya, 1.850,-

En kort dunjakke kan styles til kule jeans og med trendy fjellsko eller med kule ankelstøvletter for et mer feminint uttrykk. Vi elsker den prikkete dunjakken fra Ganni, den er supersøt! Det samme er den rosa fra Stine Goya.

Den hvite dunjakken fra Weekday gir oss skikkelig 80-tallsvibber! Bare rosa snow jogs som mangler.

Lange dunkåper

dunjakke

1. Dunkåpe fra Prada, 22.000,-// 2. Fra By Malene Birger/Høyer.no, 2.900,-// 3. Fra Moss Copenhagen/Zalando, 1.995,-

 

Lange dunkåper er supertrendy i vinter. Flere i ELLE-redaksjonen har investert i digre, myke og supervarme dunkåper i vinter. Og jo større, jo bedre!

En oransj boblekåpe er perfekt for deg som vil vises litt ekstra i vintermørket. Den er veldig trendy med Prada-logo på. Den sorte dunkåpen fra By Malene Birger er et trygt valg som passer til alt.

Mange butikker og nettbutikker har salg nå, sa da kan du få en skikkelig fin dunjakke i god kvalitet til en brøkdel av prisen.

En lang dunkåpe holder deg skikkelig god og varm i hele vinter. Så nå kan bare den, mye omtalte, Sibir-kulda bare komme.

Vi er klare!

8 strikkegensere vi har lyst på nå! 

Dette shopper du på salget

Relatert