Sesongens it-vesker

Dette er veskene vi ønsker oss nå!

Publisert Sist oppdatert

Lurer du på hvilken it-veske som gjelder for våren 2022? Vi har raidet Instagram, og dette ser ut til å være the talks of IG-town.

Les også: Høydepunktene fra SS22 Haute Couture i Paris

Veskene vi ønsker oss denne sesongen

Kelly fra Hermes

Foto: @ootdnewyork10

Den koster flere månedslønner, kanskje kommer du unna med én om du kjøper den brukt, men allikevel popper den stadig opp på Instagram-feeden vår som hestehov om våren.

Ja det er helt hinsides å bruke så mye penger på en veske, men ja selvfølgelig står en Kelly-veske fra Hermes på ønskelisten vår.

Men vi sier som Peter Pan vi... "I det øyeblikket du tviler på om du kan fly, slutter du for alltid å kunne gjøre det." – Det må da være lov til å drømme!

Jackie 1961 fra Gucci

Foto: ImaxTree.

Høsten 2020 valgte Alessandro Michelle, sjefsdesigner hos Gucci, å hente fram en gammel klassiker fra arkivet – The Jackie Bag. Opprinnelig het vesken Constance og ble en umiddelbar hit etter at førstedamen Jackie Kennedy Onassis ble sett med den på armen i 1964.

Nå er den tilbake i ny drakt og ikke minst i utallige farger og mønstre. Og vi drømmer om å slå kloa i en Jackie-veske!

Jackie 1961, ca pris kr 25.000.

Re-Edition 2000 fra Prada

Foto: ImaxTree.

Denne glitrende lille saken fra Prada, har vi siklet på lenge. Ikke bare er den et skikkelig statement-smykke, men den ville virkelig gjort alle antrekkene våre!

Re-Edition 2000 skulderveske fra Prada, ca. pris kr 11.000.

Vesken er en moderne versjon av Prada veskene som var super hippe på 2000-tallet, og vi har stor tro på at denne vesken vil være hipp også i tiden fremover.

Mini Jodie fra Bottega Veneta

Foto: @tineandrea

Da Daniel Lee tok over som sjefsdesigner for Bottega Veneta i 2018, dukket det opp mange nye veskemodeller hos det italienske motehuset. The Pouch ble en umiddelbart en megasuksess, og gjorde "New Bottega" hot over natta.

Mini Jodi fra Bottega Veneta, kr 20 600.

Siste tilskuddet til den nye Bottega-familien er vesken Mini Jodie, som har det ikoniske flettemønsteret Bottega Veneta er så kjent for. Vesken er på alles lepper for tiden, og vi drømmer også om å slå kloa i denne lille klassikeren.

Speedy fra Louis Vuitton

Speedy Bandouliere 25, ca pris kr 18.000.

Du husker kanskje tiden da denne lille rakkeren pleide å bo på armen til Holllywood-kjendiser som Paris Hilton og samtlige tenåringsjenter verden over?

Speedy-vesken til Louis Vuitton er noe av det vi assosierer med tidlig 2000-tallet, men nå har den faktisk klart å klatre seg tilbake og inn i motebildet. Dog i nye farger og mønstre, og vi liker det!

Powered by Labrador CMS