En kjapp en med Maya Vik

Superkule Maya Vik er aktuell både med den nye låten Ilden, og som kampanjemodell for Lindex. Vi tok en prat med artisten, modellen og it-jenta.

Publisert Sist oppdatert

ELLE: Du fronter høstens kampanje hos Lindex. Hva er dine favoritter fra kolleksjonen?

Maya Vik: Jeg har en svart oversized blazer fra Lindex som jeg bruker veldig mye, pluss at jeansene deres er fantastiske.

Hva og hvem inspirerer deg?

Det er så mye og mange på ulike plan. I musikken kan det være artister jeg har sett opp til i alle år, og samtidig så er det så mange nye, unge og spennende artister som popper opp, som gjør ting i en helt annen retning enn hva mainstreamen gjør. Det inspirerer meg at folk tør å gå egne veier og skille seg ut både musikalsk og stilmessig.

Hva står på ønskelisten din denne sesongen?

Noen fete skinnbukser, og den ultimate vinterkåpen – som jeg aldri finner!

Les om vinterens fineste vinterkåper her!

Hvordan ser en vanlig dag ut i livet til Maya Vik?

Jeg står opp med håret til værs, litt for tidlig, på grunn av min vekkerklokke Lotte på 15 måneder. Jeg drikker en kanne kaffi, løper til barnehagen, løper til kaia for å rekke Nesodden-båten til Oslo, og tilbringer dagen på Oslo Records for å jobbe med musikk og med de ulike artistene vi har der. Jeg drikker enda mer kaffi, trener kanskje en time, løper til bussen, tar båten tilbake til Nesodden, henter Lotte i barnehagen, drar hjem for å lage middag, leker, bader, gir Lotte kveldsmat før hun legger seg, og så setter jeg meg ned og tar et velfortjent glass vin!

Sneakers eller høye hæler?

Høye hæler, men jeg ender opp i sneakers oftere og oftere.

Kjole eller jeans?

Kjole. Jeg hater å gå med trange jeans. Elsker vide jeans, derimot ...

Hva gjør du for å føle deg fresh i vintermånedene?

Jeg prøver å variere både vinterjakker og sko. Jeg har lett for å flytte inn i boblejakken min, og bli der til våren kommer. Men det finnes mange varme skinnjakker og kåper man kan holde seg varm i også! Trikset er å ha skinnjakke under et annet plagg, som da ikke trenger å være så varmt.

Har du et hemmelig Maya-tips til oss?

Nei, men vær snill og grei, please!

Hvordan ser 2018 ut for deg?

Jeg kommer ut med ny musikk, noe som forhåpentligvis vil si en del flere konserter! Også har jeg en rekke spennende prosjekter på gang som jeg kan fortelle mer om i 2018 ...

Hvis du kunne være en annen for en dag, hvem ville det vært?

Datteren min! Da kunne jeg kanskje prøvd å forstå hva de 20 ulike bæ-lydene betyr, og unngått en god del frustrasjon.

Hvilken serie ser du på akkurat nå?

Mastermind!!!!

Powered by Labrador CMS