11 allsidige pidestaller

Foto: Ferm Living

En av årets største trender er "mobile møbler".

Publisert Sist oppdatert

En av de mange erfaringene vi tar med oss fra pandemien er behovet for allsidighet i hjemmet. For når hjemmet skal være mer enn et sted for bed and breakfast, og romme både trening, restaurant, skole, barnehage og kinosal sier det seg selv at kreative og allsidige løsninger er alfa omega.

En stor trend for 2022

Mobile og allsidige møbler er derfor en av de store trendene vi ser for 2022, og vår favoritt innen denne "kategorien" er kanskje pidestallen, også kjent som krakken, puffen og sidebordet.

Vi ser også stadig flere varianter av modulsofaer øke i popularitet, blant annet har ikoniske modeller som Togo fra Ligne Roset og Pixel fra Saba Italia trendet både på Pinterest og Instagram. Slike sofaer har nærmest utallige muligheter for sammensetning, fordi selve sofaen hovedsaklig består av polstrede "klosser" av ulike størrelser.

Pidestaller kan brukes som coffee table (du kan ha dem alene eller sette sammen flere i gruppe), sidebord og krakker. Du kan plassere dem i et hjørne med en bordlampe, på siden av sofaen, eller bruke dem som nattbord. Dekorer dem opp med stilleben av bøker, duftlys eller vaser med store buketter.

De gir også mulighet for umiddelbar fornyelse på lavterskel nivå (noe vi sårt har hatt behov for de to siste årene) og kan forandre et rom, bare ved å flyttes rundt. Fordi de er forholdsvis "nette" vil de kunne passe inn stort sett i alle rom, og i alle typer hjem, uansett størrelse.

Shopping: pidestaller

Pidestall fra H&M, 1499,- (annonse)

Pidestall fra Pols Potten (45cm), 3495,-

Denne grønnfargen er kommet for å bli, og ikke minst passer den perfekt på detaljer og mindre møbler i hjemmet.

Pidestall fra Pols Potten (40cm), 3495,-

Pidestall i glass fra HK Living (39cm), 2599,-

Denne pidestallen i glass "sluker ikke plass" i rommet, rett og slett fordi den er gjennomsiktig. Du kan bruke den som en krakk eller som pidestall for en lampe i et hjørne – bare seg for deg hvor fint lyset fra lampen vil reflektere i glasset!

Pidestall fra Vitra (35cm), 4095,-

Vi ser stadig mer i kork, og det henger mest sannsynlig sammen med det stadig økende fokuset på grønnere alternativer – også for interiøret.

Shuffle table fra &tradition (69cm), 4331,- (annonse)

Denne kan bli en favoritt for både små og store i hjemmet. Her har du muligheten til å justere høyden på selve bordplaten gjennom å tilføre eller ta bort de ulike klossene fra selve "foten". Ikke minst er fargene helt fantastiske!

Puff fra H&M (43CM), 1299,- (annonse)

Du kan også bruke puffer som pidestaller, så lenge de er stabile nok. Denne kan stå som et sidebord, med coffee table books når den ikke er i bruk, og tas frem som en ekstra sitteplass ved behov.

Sidebord fra Ferm Living (50cm), 10.499,-

Organiske elementer er fortsatt en stor trend for 2022, og dette sidebordet fra Ferm Living er et nydelig eksempel på hvorfor. Det er perfekt i all sin "uperfekthet".

Sidebord fra H&M (34cm), 1499,- (annonse)

Pidestall i terrazzo fra HK Living, 2999,-

Krakk i kork fra Paola Navone (40cm), 6995,-

Denne krakken kan stå langs siden av sofaen, eller foran et vindu. Den kan også bruker som sitteplass ved behov eller coffee table.

Powered by Labrador CMS