Instagram-favoritt: Watching New York

Foto: Instagram/@watchingnewyork

Denne Instagram-kontoen gir deg «ekte» New York street style.

Publisert Sist oppdatert

Street style har på mange måter blitt et helt eget segment i motebransjen, og er i dag ganske ulik det den en gang var. Det som før var tilfeldige fotografier av «vanlige» mennesker i egne klær, har blitt en viktig del av markedsføringen til både store motehus og mindre brands.

Vi lar oss inspirere av alle typer street style – tilfeldig eller ikke, men må innrømme at det er noe ekstra spennende med bilder av mennesker som ikke til enhver tid er forberedt på det. Denne kontoen, Watching New York, gir oss akkurat det.

Johnny Cirillo, en New York-basert fotograf, tar bilder av helt «vanlige» mennesker – og spør i etterkant om tillatelse til å bruke de (det er også kult at flere av objektene er tagget, slik at en lett kan finne frem til nye, spennende kontoer). Cirillos bilder kan minne veldig om de tilfeldige snapchottene til avdøde Bill Cunningham – New York Times-fotografen med den kongeblå jakken, som fløy rundt i New Yorks gater i jakten på episke street style-øyeblikk.

I motsetning til Cunningham, som opererte i en helt annen tid, deles bildene til Cirillo med over 395.000 følgere på Instagram, som nesten daglig får servert gatemote på sitt beste – og mest tilfeldige. Dette sier han selv om kontoen:

– This is a photo project dedicated to what I consider fashion on the streets of New York City. All candids of real life NYC street style.

Vi har tidligere skrevet om Instagram-kontoen Parisiens In Paris, som i likhet med Watching New York-kontoen poster bilder av «vanlige mennesker på farten» i Paris – dog helt anonymt.

Sjekk ut kontoen, og la deg inspirere av det New York har å tilby av old school-street style.

Powered by Labrador CMS