Meghan Markle er tilbake på Instagram

Endelig!

Publisert Sist oppdatert

Yohoo, Meghan er endelig tilbake på Instagram.

Selv om vi ikke kan forvente oss å få yogatips og selfies fra Meghan, ble det igår offentliggjort at hertugparet Meghan og Harry har fått sin egen offisielle Instagramkonto under navnet @SussexRoyal.

Det var Kensington Palace som offentliggjorde kontoen, og som oppfordret sine følgere til å følge den nye Sussex-profilen.

Kanskje er det på denne kontoen Meghan Markle og prins Harry kommer til å offentliggjøre de første bildene av den kommende kongelige babyen?

Meghan, som har termin nå i april, kan føde når som helst og har ingen flere offentlige arrangementer å delta på før babyen kommer.

Forrige uke ble det kjent at Meghan og Harry har fått godkjent sitt eget hushold, tidligere har de delt tjenere med Kate og William på Kensington Palace.

Slottet kunne også fortelle at husholdet vil fysisk bo på Buckhingham Palace, som er parets offisielle residens og på Frogmore Cottage som blir parets private bolig.

Per nå har bare Meghan og Harry lagt ut ett Instagram-bilde, men de har allikevel klart å få over 2,5 millioner følgere på bare et døgn.

https://www.instagram.com/p/BvwZTPgBsvT/

Powered by Labrador CMS