Instagrammeren du må følge

Salwa Rahman @urgalsal_

Er ikke contouring og løsvipper helt din greie? Da bør du ta en titt på Salwa Rahmans kreative og kunstneriske konto!

Publisert Sist oppdatert

Britiske Salwa Rahman (@urgalsal_) er selve beviset på at sminke bør være gøy, og har raskt blitt redaksjonens nye favoritt-instagrammer. Hun overrasker daglig med kunstnerisk, humoristisk og smågæren makeup, og får det på fascinerende vis til å funke ikke bare foran kameralinsa, men også ute på gata. Vi har forelsket oss helt i hennes kule kreasjoner og sjarmerende vesen, og kan nesten garantere at du vil gjøre det samme.

Kreativ sminke

Hun bør nesten heller beskrives som kunstner enn makeupartist, og legger så godt som aldri ut bilder av en klassisk sotet øyenskygge og rød leppestift. Da har i så fall øyenskyggen fått selskap av en neonfarget eyeliner i snirklete streker og leppene blitt rammet inn av en kontrastfylt leppeblyant. Likevel er det er par detaljer som ser ut til å ha blitt en signatur; en sort prikk under hvert øye og påtegnede fregner.

I et intervju med nettstedet Cools.com forteller Salwa at hun prøver å inspirere følgerne sine til å tørre litt mer og gjøre akkurat som de selv vil når det kommer til sminke, og vi sluker hvert ord:

– Folk sier ofte til meg at «jeg kunne aldri klart å gjøre det samme som deg, eller gå med den sminken du gjør». Mange blir skremt av så iøynefallende uttrykk, og den usikkerheten har en tendens til å stamme fra frykten for hvordan andre vil behandle deg. For meg er den eneste måten jeg kan bryte ned den overfladiske og usikre tanken på å bare minne meg selv på at ingen bryr seg. Seriøst, ingen bryr seg. Alt jeg kan gjøre er å prøve å kommunisere det og minne folk om at dette livet vi lever er så kort, så du burde kunne uttrykke deg slik du ønsker uten frykt for å bli dømt.

Her er noen av våre favorittlooks:

[embed]https://www.instagram.com/p/Br-1BORg8z4/[/embed]

[embed]https://www.instagram.com/p/Bb4ISX9j2gi/[/embed]

[embed]https://www.instagram.com/p/BmEPpZ9HpSs/[/embed]

Dette enkle sminketrikset gir deg et mer våkent blikk.

Powered by Labrador CMS