Disse tjener mest på Instagram

Foto: Instagram

Instagram er big business og her er listen over de fem best betalte Instagrammerne akkurat nå.

Publisert Sist oppdatert

På tronen over personer med mest likes og som tjener best på Instagram finner vi mange kule damer.

Alle elsker Instagram. Også annonsørene. Og for kjendiser og it-jenter med mange følgere, kan Instagram være en skikkelig gullgruve.

Gossip: Har Justin og Hailey giftet seg?!

Hvis du ser nøye på innleggene til Kardashian-søstrene og andre kjendiser, ser du at de ofte reklamerer både for det ene og det andre. Magisk te, treningstøy, kosttilskudd, sminke og klær er bare noen av tingene de annonserer for på Instagram-kontoene sine. Men skal du plassere produktene dine i kjendisenes feeder eller storys, må du grave dypt i lommeboka. For det koster flesk. Mange millioner faktisk.

Analyseselskapet Hopper HQ har samlet de best betalte kjendisene på Instagram, og det er faktisk bare damer.

Instagrams best betalte

1. Kylie Jenner

https://www.instagram.com/p/BoCuNdknN5g/

Førsteplassen går, ikke overraskende, til Kylie Jenner. Den yngste av søstrene, men den mest framgangsrike. Bare les her!

Hun har også rekorden for bildet med flest likes på Instagram. Et bilde av nyfødte Stormi fikk 18 millioner likes. Og over 15 millioner personer følger Kylie. De fleste reklamepostene hennes inneholder reklame for hennes eget merke: Kylie Cosmetics. Det skal visstnok koste 8,8 millioner for ett bilde i Kylie Jenners feed.

Observert: Gigi Hadid i sko fra Mango

2. Selena Gomez

https://www.instagram.com/p/BoFlrM7gwnK/

Selena gjør det bra med musikken sin, men også på Instagram. Hun har over 142 millioner følgere og hun har gjort samarbeid som Puma. Hopper HQ melder at det koster cirka 7 millioner per bilde på hennes Instagram.

3. Kim Kardashian West

https://www.instagram.com/p/BoFgonIHp4W/

Vi hadde ikke trodd at Kim Kardashian kommer etter Selena Gomez på lista. Hun er ikke langt bak Kylie når det gjelder følgere (118 millioner). Kim har også sitt egen sminkebusiness og mye av innholdet på kontoen hennes er reklame for dette. Men hun deler også mye av familien sin. Reklameposter koster 6,3 millioner på Kim Kardashians profil.

Kim K: Snakker ut om barn nummer 4!

4. Beyoncé Knowles

https://www.instagram.com/p/BoGAEwKFdth/

Queen B er også dronning på Instagram. Hun har også 118 millioner følgere og deler mye av sin hverdag som artist, kona til Jay Z og mamma. Beyoncé tjener 6 millioner på en reklamepost på Instagram.

5. Kendall Jenner

https://www.instagram.com/p/Bn37LpDjbXG/

Av fem på topp, er tre fra Kardashian-familien. Kendall Jenner har nesten 96 millioner følgere på appen, men er ikke den som deler mest... Og innimellom kommer det et reklameinnlegg med, blant annet, smykker. Og for hvert reklameinnlegg, tjener modellen 4,4 millioner.

Men hvem er egentlig Kendall sammen med?!

Kilde: ELLE.se

Powered by Labrador CMS