Smarttelefonen for deg som elsker Instagram

Nye Samsung Galaxy S10 er perfekt for deg som elsker Instagram.

Publisert Sist oppdatert

ELLE var med til London på Samsung Galaxy Unpacked 2019 der Samsung presenterte sesongens nyheter (Reisen var betalt av Samsung).

I tillegg til Samsung Galaxy Fold, som kan brettes ut til et nettbrett, Galaxy Watch Active, Galaxy Fit og Samsung Galaxy Buds ble den nye smarttelefonen Samsung Galaxy S10 lansert.

Samsung Galaxy S10 +

Vi har testet Galaxy S10+ som er den største modellen av de 3 modellene som ble lansert (S10 e, S10, S10 +).

Telefonen er rålekker, lettere enn mange andre så store modeller og skjermen er fantastisk (den dekker hele telefonen).

Men det vi må snakke om er kameraet!

Samsung Galaxy S10 kamera

Kameraet er det beste Samsung har lansert.

I vanlig kameramodus har du tre zoom-funksjoner du kan velge mellom, som er genialt når du, for eksempel, skal ta en selfie. Men det er også vidvinkel på Samsung Galaxy S10, som gir deg muligheten til å ta bilde av alt øyet faktisk ser.

Fargene blir så klare og eksponeringen er helt rå. Det er så bra at du ikke trenger å bruke noen apper til å redigere bildet før du publiserer på Instagram. Redigeringsprogrammet som ligger inne er enkelt å bruke og bildene blir superfine.

Videofunksjonen er også helt rå. Den kraftige elektroniske stabiliseringen gjør at selv den mest skjelvende hånd, kan filme lekre videoer uten gyrostabiliserte mobilhåndtak. Her kan du også virkelig leke med vidvinkelobjektivet. Så driver du med youtube, er dette også telefonen for deg.

For deg som elsker Instagram

Samsung Galaxy S10 kjenner igjen, blant annet, mat, dyr, ansikter og vær, som gjør at kameraet automatisk stiller inn eksponering og farge. Det er også en egen kamerafunksjon for mat – perfekt for deg som legger ut matbilder på Instagram.

Batteritiden er også noe å trekke fram med denne telefonen og ikke minst "vennelading".

Med "wireless powershare" kan du kan lade andre enheter som støtter trådløs lading ved å legge dem på baksiden av S10.

De nye trådløse Samsung Galaxy buds kan da lades opp på denne smarte måten. Det er de beste trådløse ørepluggene vi har prøvd. De sitter godt i øret og gir en god lydopplevelse.

Vi gjør oppmerksomme på at Samsung betalte reisen til London.

Powered by Labrador CMS