mote

10 inspirerende sommerantrekk

Slik vil vi gå kledd i sommer!

Publisert Sist oppdatert

Trenger du tips til hva du skal ha på deg? Vi sverger alltid til Instagram for inspirasjonstips. Under har vi samlet 10 antrekk vi kommer til å kopiere denne sommeren. Alt fra enkle hverdagsplagg til de perfekte ferieantrekkene.

Les også: 10 plagg vi vil gå med i sommer

10 antrekk vi vil kopiere denne sommeren

1. En vid t-skjorte og løse fargerike bukser 

Om sommeren kommer boho-chic jenta i oss frem og vi vil kle oss i poppende farger. Akkurat nå er den comfy-stilen virkelig stor i motebildet og en fresh hvit t-skjorte til et par vide bukser (gjerne i striper), er så sommerlig og fresht! 

2. Dressjakke og tulipanskjørt

En oversized dressjakke til et langt skjørt er virkelig det perfekte sommerantrekket. Stylet med et par pumps blir antrekket mer pyntet, med sandaler eller sneakers blir antrekket mer hverdagslig. 

3. Blondebluse og leopardbukser 

Ett søtt men rocka antrekk som funker så fint om sommeren, er å blande blonder og leopard. Tilfør antrekket smykker som perler og gull. 

4. Hvit skjorte og baggy shorts

De baggy denimshortsene er så hot akkurat nå og vi styler den gjerne til en hvit skjorte og ballerinasko. 

5. T-skjorte, paljettskjørt og høye hæler

Et kort paljettskjørt er så hot om sommeren stylet med en kul hvit t-skjorte og sandaler med høy hæl!

6. Blazer, heklet shorts, baggy t-skjorte og kurvveske 

Vi ELLEsker å style sommerlige plagg med garderobefavoritter som en minimalistisk blazer og baggy t-skjorte. 

7. Fotside blonder og dressjakke

Gå for det litt uventede og style plagg  og stiler som egentlig ikke hører sammen, som en fotsid, sexy blondekjole til, bikinitopp. sykkelshorts og en stripete dressjakke. 

8. Helhvitt og gullsmykker 

Hvitt er såå fint om sommeren, og vi er stadig på jakt etter den perfekte hvite sommerkjolen. Supermodell Elsa Hosk har her på seg en kjole fra Khaite og matcher den så fint med en masse gullsmykker og en stor, oversized veske. 

9. T-skjorte og fotsid blondeskjørt

Det fotside blondeskjørtet er et must denne sommeren, og kan styles til alt fra en tanktop til badedrakt eller bare en baggy t-skjorte. Style med ballerinasko - sesongens hotteste skoplagg. 

10.  Boucléjakke, perler og jeans

Det beste med sommeren, er at man kan droppe alle lagene. Så kult å bruke en boucléjakke alene og litt åpen, stylet med baggy jeans og masse perler rundt halsen. Og selvfølgelig med en kurvveske hengende over skulderen. 

Få flere mote-tips fra ELLE her!

Powered by Labrador CMS