mote

10 plagg du bør ha i årets sommergarderobe

Disse blir et must for oss i sommer!

Publisert

Lurer du på hva du skal investere i til sommerens feriegarderobe, eller trenger du kanskje inspirasjon til å finne frem til ting du allerede har i skapet. Her er 10 plagg vi mener du bør ha i årets sommergarderobe.

Les også: Sesongens fineste joggesko

Plaggene vi vil kle oss i denne sommeren

Linskjorte fra ARKET, kr 590 (annonse).

En litt oversized linskjorte er et absolutt must denne sommeren! Perfekt å ha over en badedrakt på stranda eller bare style til løse bukser og sandaler på jobb.

Linbukse fra H&M, kr 299 (annonse).

En linbukse er det perfekte sommerplagget, som kan dresses opp og ned. Se gjerne etter en vid bukse med cargolommer og kombiner med en enkel badedrakt og skjorte over.

Heklet topp fra Zara, kr 299.

Heklet shorts fra Zara, kr 299.

Sommergarderoben din MÅ inneholde noe som er heklet! Og gjerne et sett, som en topp og short eller en bikini. Kombiner med en oversized skjorte eller denim for den ultimate hippi chic-stilen vi ser mye av nå.

Badedrakt fra H&M, kr 399 (annonse)..

Det enkle er ofte det beste! En sort enkel badedrakt du kan style til linbukser og en blazer på kvelden eller til et olaskjørt på dagtid, er et absolutt must i feriegarderoben.

Denimskjørt fra Monki, kr 500 (annonse).

Et fotsid olaskjørt er en super hot trend denne sesongen. Perfekt å style med en badedrakt eller bare en enkel t-skjorte.

Sandaler fra Arizona Love, kr 3416.

Arizona Love har vært super hot disse sesongene. Sandalene gir oss skikkelig Ibiza-vibber og i år har de kommet med en del nye modeller, som står på vår ønskeliste.

Solbriller fra Celine, kr 4400.

I år har vi lyst på hvite solbriller og disse fra Celine står høyt på ønskelista!

Vienna dress fra Adoore, kr 1700(annonse).

En fin kjole hører sommeren til, og i år ser vi mye av kjoler med spaghettistropper! Perfekt å style alene til et par lekre hæler, med en t-skjorte under eller en løs skjorte over.

Veske fra Blinq via Moniker, kr 4299 (annonse).

Vi har allerede tipset om sesongens fineste kurvvesker, men også "strandveska" er hot i år og den kan gjerne være i gule og hvite striper og gi oss assosiasjoner til la dolce vita i Italia.

Flip flops fra Sleepers, kr 399.

Et par flip flops hører sommeren til, og vi ELLEsker de fra norske Sleepers. De har fornyet kolleksjonen med så mange freshe farger denne sesongen, så her er det bare å velge og vrake.

Powered by Labrador CMS