mote

10 inspirerende sommerantrekk

Slik vil vi gå kledd i sommer!

Publisert Sist oppdatert

Trenger du tips til hva du skal ha på deg? Vi sverger alltid til Instagram for inspirasjonstips. Under har vi samlet 10 antrekk vi kommer til å kopiere denne sommeren. Alt fra enkle hverdagsplagg til de perfekte ferieantrekkene.

Les også: 10 plagg vi vil gå med i sommer

10 antrekk vi vil kopiere denne sommeren

1. Fotsid kjole med hvit skjorte over

Et perfekt antrekk både for jobb og på ferie, er en enkel sort kjole som sitter fint og en den perfekte hvite skjorta. Begge er plagg du kan kombinere med så mye i garderoben, og det er dessuten plagg du kan bruke lenge.

2. Bikini og dress

Den perfekte dressen kan fint gjøres mer sommerlig med en bikini under. Og på ønskelisten vår står en med rosetter på – inspirert av klesmerket Magda Butrym.

3. Fotsid skjørt og t-skjorte

Det fotside skjørtet er en stor trend om sommeren, og vi ser virkelig mye av det i årets motebilde. Invester gjerne i et med volanger og style med en enkel t-skjorte og sandaler.

4. Tørkle i håret og sommerkjole

Å bruke tørkle i håret er SÅ chic om sommeren, og vi styler det gjerne til en fotsid sommerkjole.

5. Fotsid denimskjørt og blazer

Det fotside denimskjørtet er så hot denne sommeren og kan virkelig styles til alt. Vi styler det gjerne med en hvit t-skjorte og blazer.

6. Pysjamas-shorts og strikkejakke

Pysjamas-shorts må være verdens diggeste plagg å kle seg i om sommeren – så fint å style med en enkel topp og en søt strikket cardigan.

7. Badedrakt og jeans

Badedrakten er ikke lenger bare forbeholdt til strand og bading. Vi ELLEsker å style den til alt fra jeans til linbukser og fotside denimskjørt.

8. Heklet maxikjole og kurvveske

Helhvitt om sommeren er så fresht og vi ser mye av den heklede trenden nå!

9. Pysjamas-shorts og trenchcoat

Den norske sommeren gjør det mulig å leke litt mer med plaggene man har i garderoben. Vi ELLEsker komboen pysjamas-shorts. hvit t-skjorte og trenchcoat.

10. Skjorte og jeans

Det perfekte go to-plagget! En stripet skjorte, jeans og sneakers funker alltid. Og topp det gjerne med en søt spenne i håret.

Få flere mote-tips fra ELLE her!

Powered by Labrador CMS