All in the details: Vinterens beste interiørtips

Hvem vil ikke ha et lunt, stilig og gjennomført hjem? Her får du vinterens mest geniale interiørtips.

Publisert Sist oppdatert

Nå er det kaldt ute, og det finnes ikke noe bedre enn å komme hjem til en lun og varm stue.

Adax Wi-Fi design panelovner er en klar favoritt blant de som er interessert i interiør og opptatt av helhet i hjemmet. Ikke bare på grunn av det lekre, minimalistiske og diskret designet, men også fordi de gir god varme, er strømbesparende og bedre for miljøet.

Adax panelovn, Neo Wi-Fi - white 800 W, 1.395 kr.

Styr temperaturen fra mobilen

De fleste har nok reist på ferie og skrudd ned panelovnene i boligen for å spare strøm. For ikke å snakke om når man forlater hytta. Værvarselet viste jo at det ikke skulle bli så kaldt...

Men været slår ofte om, og en for kald bolig kan gjøre stor skade. Vannrør kan sprekke på grunn av kulde og forårsake vannskader. Rørleggere anbefaler faktisk at man holder temperaturen over 10˚ C i oppholdsrom og 3˚ C i kjeller når du reiser bort – og det er ikke så lett når man ikke er der selv. Men med panelovnene fra Adax styrer du temperaturen rett fra mobilen med Adax Wi-Fi- appen. Med kun et enkelt tastetrykk kan du justere temperaturen i hele boligen, i et rom, eller på kun en enkelt panelovn – genialt!

Spar strøm, penger og miljøet

Med de skreddersydde ukesprogrammene i appen kan du enkelt spare strøm. Du lager en skreddersydd plan for oppvarming av boligen din, time for time – hele uken.

Programmet du setter opp gjør at appen automatisk justerer ned varmen i periodene du ikke er hjemme. Du kan velge ulike ukesprogram til ulike boliger, du kan altså ha et program for hytta og et annet for boligen. Du kan også lage egne ukesprogram til bruk når du er mindre hjemme, eller borte over en lenger periode – perfekt for ferier og helgeturer.

Uansett om du er borte over en lenger periode, eller noen timer i løpet av en dag, er det ingen tvil om at appen hjelper deg å spare penger. På denne måten kan du enkelt spare deg for unødvendig strømforbruk i periodene du ikke er hjemme.

Jo enklere det er å spare strøm, jo større sannsynlighet er det for at de små tiltakene blir fulgt opp.

Det er også flere gode grunner til å spare strøm enn økonomi. Både miljøet og inneklimaet har godt av at du reduserer strømforbruket.

Lei av å komme frem til kald hytte?

Ved å benytte deg av panelovner med Adax Wi-Fi- termostat, kan du enkelt sette på og regulere varmen før du kommer frem til hytta. Når du kommer til hytta med bil full av folk, bagasje og matvarer, er det deilig å slippe iskald hytte.

Få varmen før du har fått fyr i peisen – skru opp varmen før du kommer, så kan hytteturen begynne litt før du har fått fyr i peisen. Dersom du glemmer å skru ned varmen før du drar, kan du også enkelt gjøre det i Adax Wi-Fi-appen. Da sparer du penger ved å kunne skru ned varmen eksternt når det går litt fort i svingene.

Adax har Skandinavias mest solgte designpanelovn, som nå leveres nå med innebygd Wi-Fi og et lekkert, minimalistisk og tidløst design – som passer i alle hjem.

Les mer og finn din panelovn her!

Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Adax.

Powered by Labrador CMS