Når man sier man skal på ferie til Ibiza tror de fleste at man skal danse til 06.00 hver eneste morgen. Noe man selvfølgelig kan på Ibiza, men lov at selv om du vil danse hele natten, må du få med deg den rolige siden av øya også.
ELLEs reiseblogger Cecilie Mevatne har vært på Ibiza to ganger, og den andre gangen droppet hun helt party-Ibiza og gikk for en såkalt påfyll ferie. Ferden gikk derfor bort fra turistgryta sør på øya, og rettet kursen mot den nordlige delene av Ibiza.
Ibiza

IDYLLISKE IBIZA

Et av stedene du må sjekke ut om du vil ha en bit av det roligere Ibiza er den lille landsbyen San Juan, her finner du nemlig noen av Cecilies Ibiza-favoritter.

  • I høysesongen kan du finne ensomme klipper hvor du kan tilbringe dagen med medbrakt vannmelon og andre tropiske herligheter fra den lokale fruktsjappa.
  • Start dagen med å stupe ut i det krystallklare vannet og nyt en god bok på klippene.
  • På denne siden av øya finner du restauranter med menyer du like gjerne ville funnet på en retreat.  Skal du bo på denne siden av øya krever det at du har leiebil, da det er litt avstand fra de små tettstedene til klippene og havet.
The Giri Residence – verdens herligste boutique-hotell som er et lite stykke Bali i den koselige landsbyen San Juan.

The Giri Café restauranten som ligger vegg i vegg med hotellet er et must om du stikker innom San Juan. Her er ikke bare maten fantastisk, men interiøret er også on point! Restauranten har et kortreist fokus, så smaksløken kommer ikke til å klage på herlighetene dette kjøkkenet tryller frem fra frokost til middag.

Markedet – Husk å få med deg markedsdagen i San Juan. Både om du er ute etter noe nytt tilbehør til feriegarderoben, eller har lyst å snope med deg noen spanske spesialiteter.

Ibiza

Ibiza

Ibiza

Ibiza

Ibiza

Ibiza

Sjekk ut bloggen til Cecilie her! og Instagram!

 

Mer reise:

Sunne flyplassfavoritter!

Slik pakker du kofferten til strand og storby

24 timer i Saint Tropez

Relatert

vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.
caroline kildebo

ELLEs feriefavoritter 2022: Caroline Kildebo

Dette pakker ELLEs journalist og innholdsprodusent med seg på ferie i år.
CHARLOTTE SØRVALD

ELLEs feriefavoritter 2022: Charlotte Sørvald

Dette pakker ELLEs redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig med seg på ferie i år.