Vi drømmer om sol, turkist vann og bobler i Saint-Tropez.

Du tar fly fra Oslo til Nice på tre timer. Fra Nice tar det litt under to timer med bil. Saint-Tropez er en kommune i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur sørøst i Frankrike og er en favoritt blant kjendiser og turister.

ELLEs reiseblogger, Cecilie Mevatne tipser om hvor du spiser og drikker, går på stranden og shopper i Saint-Tropez.

Tips: Slik går flyturen raskere

REISETIPS SAINT-TROPEZ

Frokost

Stå opp tidlig og spis frokost på Senequier. Her har de en superdigg glutenfri musli (hot tips om du har cøliaki) og byens beste caffè latte. Ingenting er som å starte dagen på denne fortausrestauranten på den nesten folketomme havnen, mens du titter på superyachtene og puster inn frisk havbris lenge før resten av byen har våknet.

Frokost Saint-Tropez

Strand

Book deg inn på Le Club 55, men kom tidlig! Er du heldig får du nemlig solsengene som ligger helt ved vannkanten, om du er tidlig nok ute. Bli hele dagen; SUP, les bok og drikk kokosvann, eller ta en party-lunsj i den tilhørende og anerkjente restauranten, eller drikk rosé på solsengen dagen lang. Mulighetene er mange og du har ferie!

Saint-Tropez

Saint-Tropez

Shopping

Om du vil shoppe luksus finner du de største designerne på rekke og rad på rivieraen. Det er noe helt spesielt ved både Chanel og Dior i Saint-Tropez og butikkene ligger i de mest idylliske omgivelsene. Begge butikkene må derfor besøkes uansett om du skal shoppe eller ei. På steder som Saint-Tropez liker jeg personlig å shoppe unikt. Jeg sier ”shop til you drop” i strandbutikken til Le Club 55 innimellom solingen. Her finner du de råeste kaftanene og strandveskene, just saying…

shopping i Saint-Tropez

Reisetips Saint-Tropez

Middag og drinker

Ta både middag og nightcap på Byblos. Det vakre hotellet ligger i høyden over byen og har fantastisk utsikt, atmosfære og ikke minst mat. Husk og booke bord.

Saint Tropez

Få flere reisetips og inspirasjon på bloggen til Cecilie!

Relatert

emas mai-favoritter

Emas mai-favoritter

ELLEs bidragsyter, Ema Bihor, deler sine favoritter fra måneden som gikk.
Uteservering i Oslo

Den beste uteserveringen i Oslo

Hovedstadens beste uteserveringer
Ostekake til 17. mai

Perfekt og superenkel ostekake til 17. mai

Vi ELLEsker ostekake. Og hva er vel bedre enn å servere en ostekake i flaggets farger på 17. mai?