Disse to står bak det nye it-produktet for tennene dine

Les intervjuet med de fasjonable søstrene og tannlegene Lisa og Vanessa.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

De to fasjonable søstrene og tannlegene Lisa og Vanessa Creaven har startet det innovative tannblekingssystemet Spotlight Whitening, et produkt som i dag blir solgt på apoteker verden over.

Vi har tatt en prat med de inspirerende business-damene.

– Vi har begge utdannet oss til tannleger i Irland. Vi fullførte begge ulike kurs innenfor kosmetisk tannpleie og kjeveortopedi, både i Irland og i Storbritannia. Tannlege-yrket er et helt fantastisk yrke som åpner opp dørene til så vanvittig mange muligheter innenfor sitt felt. Det lar deg også få en utrolig nær relasjon til pasientene dine. Det er noe vi virkelig elsker, sier Vanessa.

Fortell oss om den spennende reisen dere har hatt! Hvordan ble det til at dere startet et eget merke?

– Det var ganske frustrerende å se at pasientene våre slet med å finne et tannblekingsprodukt som faktisk funket, var trygt og budsjettvennlig. Vi så ingen produkter på markedet som klarte å dekke disse behovene. Det ville vi gjøre noe med. Derfor skapte vi Spotlight Whitening, sier Vanessa.

– Vi startet med å ta utgangspunkt i vårt egne originale tannblekings-kit (som du nå kan få kjøpt på Apotek1 og Vitus Apotek), og utviklet videre en hel produktlinje som også inkluderer tannblekings-strips for menn, Spotlight tannkrem og en tannblekings-penn. Vi jobber hele tiden med å utvikle nye produkter, så her er det bare å følge med! Vi vil at Spotlight skal være noe mer enn bare en ren linje tannblekingsprodukter, men også et merke som tilbyr ren munnpleie, sier Lisa.

Hvordan er det å drive et merke som blir solgt i alle apoteker verden rundt?

– Vi startet i det små i Irland og på nett, og derfra har bedriften vår bare vokst. Folk ville ha hvitere tenner, men trengte profesjonell veiledning fra tannleger, og det var det Vanessa og jeg kunne bidra med, sier Lisa.

Dere har et veldig lidenskapelig forhold til ingrediensen Hydrogen Peroxide, fortell oss om den!

– Hydrogen Peroxide er den eneste ingrediensen som er vitenskapelig bevist at har en effekt for å oppnå hvitere tenner. Fordi det er en aktiv ingrediens er det mange som synes det kan være litt skummelt. Som tannleger kan vi forsikre deg om at ved bruk av HP i små og sikre doser, slik som ingrediensen blir brukt i Spotlight, er den 100 prosent sikker og vil gi deg helt fantastiske resultater!

Hvilke grunnleggende egenskaper må du ha hvis du skal starte et eget selskap?

– Du må være målbevisst og fleksibel. Du er nødt til å møte og ta stilling til ulike utfordringer, men det aller viktigste er at du tror på det du og brandet ditt prøver å oppnå.

I hvor mange land og butikker selger dere Spotlight Whitening i dag?

– Vi selger produktene våre verden over.

Hva ønsker dere å oppnå med merket deres?

– Vi ønsker å opplyse folk om trygg munnhygiene og pleie, samtidig som vi ønsker å fjerne redselen mange har for tannleger.

Hva er forskjellen på Spotlight Whitening og andre merker?

– Vi er begge tannleger som utvikler et helt sikkert og effektivt produkt.

Hvor ofte kan man bleke tennene sine?

– Spotlight-produktene kan du bruke så ofte og så mye du vil. En full fargebehandling tar 14 dager, og vi anbefaler at du gjør dette tre ganger i året.

Hva er det som misfarger tennene mest? Kaffe? Te?

– Røyking er definitivt verstingen for fargen på tennene dine! Kaffe og te er okay, så lenge du husker å pusse tennene!

Hvordan er det å jobbe med søsteren sin?

– Det kan være utfordrende til tider. Å jobbe med familien din er helt fantastisk, så lenge dere stoler på hverandre. Det er en relasjon og et bånd du ikke får eller har med noen andre. Det er klart vi krangler til tider, men vi blir alltid venner igjen.

Hva er det første du legger merke til når du møter noen?

– Smilet deres! Jeg tror det er ganske normalt. Det er stort sett det enhver av oss legger merke til først.

Hvem er det som har det vakreste smilet i verden?

– Åh, vanskelig å si ... Kanskje Julia Roberts! Hun har et smil som lyser opp et hvilket som helst rom befinner seg i.

Powered by Labrador CMS