Shopping: De perfekte hvite skjortene

Foto: Instagram @clairerose

Vi har funnet de hvite skjortene som redder deg ut av enhver kleskrise.

Publisert Sist oppdatert

Hvis vi spør en hver fashionista om hvilke tre ting de alltid har i garderoben, tror vi (og håper vi) at en hvit klassisk skjorte er én av de tre tingene. En skjorte de alltid kan gå for ved en hver kleskrise. Det trenger ikke være kleskrise selvom du går for den hvite skjorta, men den løser som oftest krisen.

Det er så mange kule måter å style den hvite skjorta på, og på en annen side ser man alltid fresh ut med hvit skjorte – kanskje er det den dagen du får mest komplimenter for antrekket? Vi kan style skjorten alene, med trend-vesten, tubetopp, pologenser inni og polotopp utenpå, og mye, mye mer.

Vi er opptatt av at de hvite skjortene skal ha kvalitet, og med det koster de av og til litt mer. Det positive med å investere i en hvit skjorte i god kvalitet er at stoffet, fargen og fasongen på skjorten varer mye lenger. Husk også å vaske den med omhu!

Vi kommer med våre beste shopping-tips til våre go-to skjorter og hvordan du kan style dem!

Foto: Imaxtree

Shopping: Hvit skjorte

The Julie Shirt fra Julie Josephine, kr 2100.

Denne hvite crispy skjorten fra det norske merket Julie Josephine er en av klassikerne i vår garderobe. Med sine lange sleeves, originale krage og passform kan du style den til alt. Looken som passer perfekt for årstiden vi er inne i nå er jeans, hvit skjorte og et belte. Putt gjerne den ene delen av skjorten ned i buksen for en mindre up tight-look. Miks det sammen med grønne vår-boots og favoritt-veska.

En stil vi også sverger til er å bruke denne skjorten som en slags cardigan utenpå en sort pologenser, stylet med sorte dressbukser og høye støvler. Gjerne topp det med accessories.

Shirt Jones Cotton fra Hunkydory, kr 1499 (annonse)

Denne originale og feminine skjorten fra Hunkydory gjør det lille ekstra ut av seg, som den forrige, den har også sleeves.

For å benytte seg av de lengre skjorteermene liker vi å ta armbånd rundt skjorteermene ved håndleddet. Det blir så fint og armbåndene kommer virkelig til sin rett.

En stil vi også elsker er å style skjorten med er en polo-topp, brett kragen på skjorten gjerne utenfor, style med beige dressbukser og putt skjorten nedi og høye støvler. Er dressbuksen fin i midjen trenger du ikke belte. Man kan også bytte ut polo-toppen med tubetopp, eller så klart trend-vesten.

Foto: Imaxtree

Shirt Capri Signature Cotton fra Toteme, kr 2499 (annonse)

Denne klassiske skjorten fra Toteme er en oversized variant. Med original krage og ermer vil vi style den med skjørt i sateng – det er vår-looken vi gleder oss til å bruke. Skjørtene kan gjerne være i sort, grønt eller lavendel. Style det med sneakers og en liten veske med det nødvendige.

Powered by Labrador CMS