Slik styler du den hvite skjorta!

Hvite skjorta

ELLEs Nathalie Helgerud viser deg ulike måter å style den hvite skjorta på!

Publisert Sist oppdatert

Den hvite skjorta er et must i garderoben. Det er et klassisk plagg du kan style på mange ulike måter. Her viser ELLEs Nathalie Helgerud hvordan du styler den hvite skjorta.

Slik styler du den hvite skjorta

– Jeg er ikke så opptatt av å måtte kjøpe nye plagg hele tiden, men jeg går veldig sjeldent med akkurat det samme antrekket to ganger og elsker å eksperimentere med ulike måter å bruke plagg på. Akkurat nå er jeg obsessed med den hvite skjorta, så under moteuken i København, brukte jeg to hvite skjorter på repeat.

Hvit skjorte med skjerf som tubetopp

– Et skjerf kan (også) styles på mange ulike måter. Her har jeg valgt å knyte skjerfet rundt brystet som en tubetopp og matche med en hvit skjorte, cargobukser, flip flops og en statement veske i hånda.

Style med en kjole over den hvite skjorta

– Denne sorte kjolen fra Zara brukte jeg masse i sommer, men nå som jeg vil føle meg litt mer påkledd, passer det perfekt å style med en hvit skjorte under. Psst. Skjorten jeg har under (annonse), er kort i livet slik at den ikke klumper i midjen.

Bruk en kort topp over den hvite skjorta

– I sommer kjøpte jeg en del korte heklede topper som jeg brukte på ferie. Det blir litt for nakent for meg nå, men toppen blir perfekt å bruke over en skjorte! Denne hvite skjorten fant jeg faktisk i skapet til kjæresten min, jeg ville ha en skjorte med litt lengde og som ikke var for oversized i midjen.

Style strandkjolen med hvit skjorte

– Gjør en see through heklet kjole litt mer kledd med en hvit skjorte under! Du kan også fint ha en skjorte over kjolen, men vær forsiktig med at kjolen ikke "forsvinner" helt under skjorta.

Shop stilen:

Heklet kjole fra H&M, kr 399(annonse).

Hvit skjorte fra H&M, kr 249 (annonse).

Denne skjorten er perfekt å ha under f eks en kjole fordi den er kort i livet!

Midikjole fra Zara, kr 459.

Veske fra Loewe, kr 3790 (annonse).

Flip flops fra Sleepers, kr 399.

Hvit skjorte fra H&M, kr 199 (annonse).

Heklet topp fra Gina Tricot, kr 259 (annonse).

Skjorte fra H&M, kr 499 (annonse).

Cargobukse fra Gina Tricot, kr 349 (annonse).

Skjorte fra Gina Tricot, kr 399 (annonse).

Powered by Labrador CMS