Skjønn som Tsutsumi Hoang

Hello, beautiful!

Publisert Sist oppdatert

Den norsk-vietnamesiske it-jenta og bloggeren Tsutsumi er bosatt i Sydney og går under navnet Xoxotsumi på Instagram. Her gir hun oss sine beste beautytips.

1. Blush Volupté i fargen Passionnee fra YSL, kr 475 // 2. Dessin Des Sourcils Eyebrow Pencil i fargen 03 Glazed Brown fra YSL, kr 220 // 3. Line Smoothing Concealer i fargen 03 fra Clinique, kr 195 // 4. Touche Eclat Cushion Foundation i fargen B30 fra YSL, kr 345.

I SMINKEPUNGEN HAR jeg en foundation fra YSL, blushen Volupte fra YSL, Line Smoothing Concealer fra Clinique til under øynene og en leppestift fra Inglot. Øyenbrynene tegner jeg opp med øyenbrynsblyanten Dessin Des Sourcils Eyebrow Pencil fra YSL, deretter bruker jeg øyenskygge og ansiktspaletten Clay Play Face Shaping Palette fra Tarte. Voila!

JEG ER ALLTID forsiktig med håret når det er vått og bruker alltid en god hårolje til å pleie slitte tupper. Jeg er veldig glad i Moroccanoil Original Oil Treatment. Det er et produkt jeg har brukt i mange år, og som jeg føler har reddet håret mitt enormt!

JEG HAR HATT lyst hår så lenge jeg kan huske, men nå som det er vinter prøver jeg å gå tilbake til min naturlige, mørke hårfarge. Det hjelper også prosessen med å gi håret mitt den næringen det trenger etter all fargingen og blekingen det har vært utsatt for de siste årene.

The Eye Concentrate fra La Mer, kr 1750// Facial Treatment Essence fra SK-II, kr 641.

SK-II FACIAL TREATMENT ESSENCE – min absolutt må-ha produkt! Jeg tar 3-4 dråper SK-II Facial Treatment Essence direkte i hendene mine, og deretter masserer jeg det på ansiktet og nakke for å la mirakelvannet absorbere i huden min. For best resultat bruker jeg det hver morgen før sminke, og hver natt etter rensing. Deretter bruker jeg The Eye Concentrate fra La Mer under øynene mine.

Superlips fra Guerlain, kr 228.

NOE AV DET verste jeg vet er å sove med tørre lepper. Så Super Lips fra Guerlain er et produkt jeg sverger til. Mine lepper blir umiddelbart myke og plumped.

Fresh Hydration Sorbet Creme fra Dior, kr 565.

DIOR HYDRA LIFE Fresh Hydration Sorbet Creme; når huden har gått gjennom en hard dag pleier jeg å sove med denne kremen. Hudenføles silkemykt og fresh dagen etter.

NÅR DET KOMMER til festsminke pleier jeg som regel å kjøre på samme sminkerutine, men bytter ut lip glossen med en bold matte leppestift.

Black Bee Honey Balm fra Guerlain, kr 560.

MITT FAVORITTPRODUKT ER Guerlain Abeille Royale Black Bee Honey Balm. Jeg har en hektisk hverdag og jeg trenger et hudpleieprodukt som fungerer raskt og gir umiddelbare resultater. Det er derfor jeg har så mye kjærlighet til denne honning balmen. Det er laget for de med tørr og underernært hud. Du kan bruke det hvor enn du føler at huden trenger litt ekstra kjærlighet. Før jeg legger meg, liker jeg å smøre det på ansikt, nakke, skuldre og albuer. Det lukter som honning og huden føles kjempemyk dagen etter.

MITT BESTE SKJØNNHETSTIPS er å lage en hjemmelaget maske! Når huden min er på sitt verste pleier jeg å friske det opp med en hjemmelaget agurk-ansiktsmaske. Skjær en halv agurk i tynne skiver. Så påfører jeg det på ansiktet og lar det ligge i 15 minutter. Deretter renser jeg ansiktet med kaldt vann. Resultatet er forfriskende mykt hud!

Platinum White Styler fra ghd, kr 1759.

MITT BESTE HÅRTIPS er å krølle håret med en rettetang! Jeg bruker ghd Platinum White Styler og føler at det skaper de mest naturlige bølgene med kun ett drag!

MITT SKJØNNHETSIKON ER Audrey Hepburn. Hun var elegant, grasiøs og godhjertet, og er et perfekt eksempel på både indre og ytre skjønnhet.

Flere skjønnhetssaker finner du her!

Powered by Labrador CMS