Slik motvirker du ujevn pigmentering

En jevn hudtone og masse glød? Neostrata gir oss oppskriften!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i Samarbeid med Neostrata.

Nå som endelig våren har meldt sin ankomst er vi mange som gjerne vil sitte i solveggen og nyte av deilig, etterlengtet D-vitamin. For mange er også denne tiden synonym med at vi igjen begynner jakten etter hvilken solbeskyttelse som passer vår hud. Men sannheten er at solbeskyttelse hører hjemme i hudpleierutinen hele året, også gjennom månedene der solveggen kun føles som et fjernt minne.

UV-strålene vi ofte lengter etter kan både gi usynlige og synlige skader på huden. Derfor gjelder det å ta vare på, og pleie huden hele året slik at den gløder og holder seg sunn og vakker, både med og uten sol. En av utfordringene mange opplever er uønsket pigmentering, og her tipser vi om produktene som kan behandle om motvirke nettopp dette.

Hvordan oppstår ujevn pigmentering?

Ujevn pigmentering av huden kan oppstå av mange ulike årsaker. Sol, hormoner og medisiner er bare noen av faktorene til økt pigmentering som kan vise seg som ujevne flekker på små eller store områder av ansiktet. Selve problemet er veldig vanlig, og noe som mange ønsker hjelp med.

Hovedårsaken til pigmentflekker er eksponering av sol, og derfor er bruk av solkrem essensielt for å forebygge en ujevn hudtone. Uansett om solen er fremme eller ei, så eksponeres vi for farlig UVA-stråler hele året, gjennom døgnets lyse timer. Det å bruke en dagkrem med solfaktor og beskyttelse mot både UVA og UVB er derfor en smart og enkel måte å forebygge ujevn pigmentering. NEOSTRATAS Skin Brightener spf 35 gir deg en høy og allsidig UVA- og UVB-beskyttelse hver eneste dag.

Oppgrader din hudpleierutine for en jevn hudtone

Når du vil bekjempe en ujevn hudtone så er det viktig å velge hudpleie med aktive ingredienser som du kan bruke daglig. NEOSTRATAS serie ENLIGHTEN hjelper effektivt mot de fleste pigmenteringsutfordinger. Serien kombinerer dokumentert effektive pigment-utjevnende ingredienser som både arbeider med eksisterende hyperpigmentering og samtidig forebygger forekomsten av ytterlig pigmentering.

Ingredienser som NeoGlukosamin, AHA og PHA arbeider aktiv gjennom å forbedre cellefornyelsen, hudtone, spenst og struktur. Sammen med andre veldokumenterte ingredienser som retinol, Vitamin-C og B-resorcinol bidrar produktene med en høy kosentrasjon av aktive stoffer til din hudpleierutine, som igjen gir deg effektiv hudpleie og samtidig bidrar til å forebygge aldringstegn.

Velg produkter som utgjør en forskjell

Illuminating serum inneholder blant annet Niacinamid som innehar mange egenskaper som forbedrer huden, og som også minimerer ujevn hudpigmentering. Punktbehandlingen Dark Spot Corrector lysner effektivt mørke partier.

ENLIGHTEN-serien gir dessuten et fantastisk skimmer og en herlig glow! Serien tilbyr en komplett hudpleierutine med rengjøring, serum, dag- og nattkrem, samt effektive lysnende spesialprodukter som nyheten Dual Acid Brigheting Peel – en effektiv hjemmepeeling.

Dual Acid Brigheting Peel er en potent pigment-utjevnende eksfoliering med en høy konsentrasjon av både AHA og PHA. Denne effektive eksfolieringen inneholder også lysnende peptider som har en pigment-utjevnende effekt, takket være flere mekanismer. Blant annet hemmer det enzymet som spiller en viktig rolle i dannelsen av pigment. Kombinasjonen av AHA, PHA og lysnende peptider gir huden en fornyet glød, og produktene passer til alle hudtyper.

Visste du?

Visste du at NEOSTRATA er avansert hudpleie fra de samme legene som oppdaget og tok patent på AHA og PHA – alfa og polyhydroxisyre-teknologien – noen av hudpleiebransjens absolutt største innovatører?

NEOSTRATA tilbyr hudpleie tilpasset alle hudtyper, og kan dermed hjelpe alle til å forebygge alle vanlige forekomster av hudproblemer. Utover hudpleie tilbyr NEOSTRATA et bredt utvalg av hudpleiebehandliger på klinikk som optimaliserer og øker effekten av din hudpleie.

Powered by Labrador CMS