Oskia endelig til Norge!

Nå har endelig dette næringsgivende hudpleiemerket kommet til Norge! 

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Skincity

Nå har online hudpleieklinikken Skincity.no fått inn det britiske og naturlige hudpleiemerket OSKIA - en pioner innen næringsrik hudpleie.

Oskia - Næring innenfra og ut

OSKIA ble grunnlagt av Georgie Cleeve som oppdaget at MSM - en naturlig form for organisk svovel, hadde fantastiske egenskaper for huden.

Georgie hadde tatt kosttilskudd med ingrediensen for å behandle ledd, men oppdaget også at hennes problemer med akne og eksem forbedret seg.

Ingrediensen boostet kollagenproduksjonen, økte sirkulasjon og minsket inflammasjon, noe som sammen bidrar til en sunnere og mer ungdommelig hud.

Næringsstoffene i merkets produkter består av biotilgjengelige ingredienser som allerede finnes i vår egen kropp, kombinert med naturlige og aktive «high-tech» ingredienser.

Det verdenskjente merket har mottatt mer enn 135 internasjonale priser, som blant annet «Beste britiske merke» og «Beste naturlige merke».

Oskia Norge - Endelig kommer Oskia til Skincity.no

ELLE tok en prat med Caroline Hagehaugen, kosmetisk dermatologisk sykepleier hos Skincity, om de fantastiske hudpleieproduktene fra OSKIA.

– OSKIA er kjent for å lage hudpleie med fokus på næringsgivende ingredienser. Hva vil det egentlig si at hudpleie er næringsgivende?

Bedtime Beauty Boost er en ekte nattluksus med vitamin A-F, eplestamceller, fytosteroler og omega 3, 6 og 9 som gjør at du våkner opp med en uthvilt og glødende hud.

Dessverre er det ikke slik at vitaminer og mineraler fra maten vi spiser går direkte til huden og gir merkbar effekt der – næringen vi tar opp gjennom maten blir prioritert til andre deler av kroppen, og vi må derfor tilføre dette til huden gjennom hudpleieprodukter. På samme måte som vi trenger et variert kosthold med en rekke ulike næringsstoffer for at kroppen skal fungere optimalt, trenger også cellene i huden denne tilførselen utenfra.

– Er det noen ingredienser Oskia bruker ekstra mye i sine produkter?

OSKIA tilfører huden næringsstoffer som vitaminer, mineraler, fettsyrer og proteiner – på en helt spesiell bioteknologisk måte som gjør at huden kjenner igjen stoffene og utnytter de. OSKIA bygger på en filosofi om at hudpleieproduktene skal hjelpe huden med å hjelpe seg selv – og ved å tilføre denne næringen får cellene energi og styrke til å fornye og beskytte seg.

– Hvilke ingredienser/produkter skal man se etter om man ønsker masse glød til huden?

Mineralet MSM (Dimethyl Sulfone) er en naturlig form for svovel, og er en nøkkelingrediens gjennom hele sortimentet, fordi det er en så viktig ingrediens i kroppen – den er essensiell for regenerering av cellene i kroppen, og er involvert i hele 150 ulike kroppsfunksjoner og -prosesser! Ingrediensen er gjerne kjent for mange gjennom ulike kosttilskudd – og OSKIA er den første profesjonelle hudpleieserien som utnytter de mange egenskapene dette mineralet har. Svovel er kjent som skjønnhetsmineralet og er svært populært grunnet dets evne til å støtte kollagenproduksjonen, stimulere sirkulasjonen og dempe inflammasjon.

– Hvorfor valgte Skincity å ta Oskia inn i porteføljen sin?

For å få frem en glødende og jevn hudtone er det blant annet viktig å se på vitaminer og antioksidanter – da disse motvirker fremtidige skader fra frie radikaler og bidrar til å jevne ut eksisterende hudaldring.

Get up & Glow er et superserum fylt med E-vitamin, prebiotika, gjærekstrakter og melkepeptider som gir umiddelbar glød, samtidig som det behandler huden på sikt.

Et annet tips er å gi huden en eksfoliering ved hjelp av de snille enzymene i Renaissance Cleansing Gel, som løser opp gamle hudceller, rengjør porene i dybden og får frem en ny sunnere hud.

– Hvem passer Oskia best for?

Vi forsøker alltid å ha et bredt sortiment av ulike merker som passer overens med våre mange ulike kunder (med mange ulike hudtilstander!). Vi elsker OSKIAs naturlige filosofi, som er kombinert med et teknologisk perspektiv – det passer perfekt med vårt fokus på resultat og beviste effekter. OSKIA er også et utrolig fremtidsrettet merke som fokuserer på et av våre absolutte favoritt-temaer: hudhelsen! Hudpleieprodukter skal ikke bryte ned eller svekke huden eller hudbarrieren, de skal bidra til en sterkere og sunnere hud – og nettopp dette er selve filosofien bak merkets fantastiske produkter. At vi finner mange av våre allerede favorittingredienser i merkets sortiment er bare en bonus!

OSKIA er svært selektive når det gjelder hvem som får selge varemerket, og i dag er det kun tilgjengelig hos noen av de mest eksklusive retailerne i verden som hos Net-a-Porter, Selfridges, Barneys New York og Goop.

OSKIA er merket for deg som ønsker luksuriøse produkter, som samtidig har en litt grønnere og mer naturlig filosofi. Merket tilbyr en rekke produkter rettet mot deg som ønsker å unngå aldringstegn, og deg som ønsker å behandle de første tegnene som har begynt å dukke opp. I det brede sortimentet finner du produkter for alle hudtyper og hudtilstander, også for den sensitive huden.

Og fra og med 25. mai finner du det også på Skincity!

EKSKLUSIV ELLE-rabattkode!

Vil du teste ut Oskia-produktene du også?

Som ELLE-leser får du nå 20 % rabatt på alle OSKIA-produkter ved å bruke koden ELLE20.

Obs! Tilbudet gjelder kun til Onsdag 3. Juni!

Powered by Labrador CMS