Denne beauty-hacken sverger Vanessa Rudjord til!

Hva med å starte med en ny morgenrutine som gir deg fastere hud, mindre celluliter og mer glød?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

Du har kanskje fått med deg alt snakket rundt kollagen? Stoffet kroppen produserer selv, men som minker gradvis i produksjon etter fylte 25... Proteinet som du finner i huden, ben og sener... En av hudens viktigste byggeklosser, og et viktig element for å holde huden fuktig, fast og jevn!

Beauty-hacken kollagen

Vi i ELLE har en filosofi om at skjønnhet kommer innenfra, og får i oss vår daglige dose detoksende sellerijuice, antioksidanter via grønn te, og den siste beauty-hacken i vår morgenrutine er kollagenpulver.

Stjerner som Kourtney Kardashian og Jennifer Aniston har sverget til dette i en årrekke. Og vi er inspirert av dama som aldri ser ut til å eldres: Vanessa Rudjord!

The Solution fra Oslo Skin Lab

The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab® er et kollagenpulver, helt uten smak og tilsetningsstoffer. Dette kosttilskuddet kan fint blandes i valgfri mat eller drikke, og daglig inntak skal kunne øke hudens elastisitet, redusere fine linjer, rynker, forebygge aldringstegn og hjelpe til med cellulitter!

Perfekt som en liten vår-beauty boost før sommeren og bare ben?

Hudterapaut Anne Berit Eide på Oslo Hudpleieklinikk forklarer:

Vanessa Rudjord har selv uttalt at hun merket tydelig forskjell etter bare 2 måneder:

#SelfCare

Vi elsker kroppene våre som de er, men noen ganger er det deilig å føle seg litt ekstra vel, og ta litt ekstra godt vare på seg selv og huden sin. Derfor skal vi følge Vanessa Rudjords beauty-hack, og få inn litt kollagenpulver i vår morgensmoothie!

– Ved å ta kollagen innenfra kan nemlig inntaket utnyttes av mellomlaget i huden. Det er nettopp reduksjon av kollagen i dette hudlaget som bidrar til at rynker skapes.

Skjønnhet kommer faktisk innenfra – og oppskriften til en sunn og glødende hud er å gi den litt ekstra pleie, ikke alltid bare pleie ansiktet men faktisk hele kroppen innenfra.

– Huden min er mer fast og spenstig.

Derfor er det akkurat slike beauty-hacks vi i ELLE elsker!

Vi tar vare på hele kroppen og huden (kroppens største organ), forebygger aldringstegn og bekjemper cellulitter.

Og det eneste vi må gjøre er å blande en liten pose i vår chia- og avokadosmoothie – deretter kan vi ønske vakker, glatt og spenstig hud velkommen!

Og du som ELLE-leser får nå 50 prosent på din første bestilling – klikk her!

Powered by Labrador CMS