Slik gir du huden og håret litt ekstra omsorg

Disse produktene er vi ekstra forelsket i om dagen.

Publisert Sist oppdatert
Nyheter til hud og hår: Opplever du også at hud og hår skriker etter ekstra omsorg om dagen? La disse effektive produktene komme deg til unnsetning!

Hårhjelp

Vi er veldig opptatte av å ta vare på huden og beskytte den mot tidlig aldring, men når det kommer til håret er ikke alle like nøye. Heldigvis er Kérastase klar over viktigheten av å pleie og beskytte håret riktig, og serien Chronologiste er spesielt utviklet for dem opplever at manken begynner å vise tegn på aldring.

Tørr og sensitiv hodebunn eller matt og skjørt hår indikerer at håret trenger en foryngende boost, og det er akkurat disse problemene seriens produkter jobber med å forbedre.

De gir næring til både hår og hodebunn, forsterker hårfibrene, revitaliserer håret for en glattere finish og beskytter mot ytre faktorer som UV-stråler og frie radikaler.

Spafølelsen

Er det flere enn oss som tenker at hjemmespa høres helt nydelig ut i teorien, men aldri finner tid eller ork til å faktisk gjøre det? Vel, denne kropps-serien fra australske iKOU gir deg skikkelig spafølelse med deilige dufter og raske og effektive produker – uten at det krever mer enn noen minutter ekstra på badet.

Produktene er veganske, økologiske og etisk produsert – og helt fantastiske.

Vi elsker den milde og fuktighetsgivende body lotionen Italian Orange & Jojoba, skrubben Italian Orange & Jojoba Body Buff og det nydelige badesaltet Muscle Relax Aromatherapy Bath Soak.

Den perfekte trioen for en litt lykkeligere, mykere og mer avslappa kropp.

Vi elsker produktene fra iKOU, klikk hjem spafølelsen fra ikon.no.

Blått blikk

Det er lite som gjør oss så gira på å la kreativiteten blomstre, som når Dior kommer med nye øyenskyggepaletter.

Denne sesongen er det blått, rosa og et hav ulike bryntoner som gjelder, skal vi tro motehuset. Paletten med navn 279 Denim er spesielt fristende med sine fire nyanser av blått.

Naturlig non-touring

Om du er ute etter å oppnå en så naturlig og fresh sminkelook som mulig, er ikke contouring veien å gå. Men, det finnes et triks som definerer ansiktet uten bruk av mørke skygger og lyse puddere, kalt non-touring.

Foto: imaxtree, Eli Saab

Det går ut på at man bruker lys og glød for å skape form og definisjon til ansiktet, som sett her på en av Eli Saabs modeller.

Legg en glossy og gjennomsiktig highligter på de høyeste punktene i ansiktet, og avslutt med en frisk blush i eplekinnene.

Verdensmester

Visste du at et av de mest lovpriste hudpleiemerkene i verden er tilgjengelig også her til lands? Augustinus Bader lagde hudkremen som på kort tid tok en hel skjønnhetsverden med storm, og har kjendiser som Victoria Beckham og Naomi Campbell på kundelista.

Det som gjør merket så unikt, er at du vil se imponerende resultater ved bruk av kun ett produkt. The Cream stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser, styrker, fukter, reduserer tegn på aldring, arr og rødhet og gir en nydelig glød.

Produktene er skapt av den tyske professoren Augustinus Bader som har arbeidet med stamceller og biomedisin, og er spesielt kjent for sin forskning på hvordan brannskadet hud kan heles.

Denne forskningen ledet til kremen han nå er viden kjent for. Prisen er høy, ja, men samtidig trenger du ingen andre produkter enn en enkel rens og denne kremen med stor K.

Plantemagi

Retinol er en av de mest kjente og effektive anti age-ingrediensene, som reduserer fine linjer og plumper huden. Nå har L’Occitane oppdaget ingrediensen Immortelle Super Extract – et 100 % naturlig alternativ til syntetisk retinol. Ekstraktet forbedrer hudens volum og styrker strukturen ved å kunne øke tykkelsen på epidermis (overhuden).

Fra før av innholder produktene en rekke andre ekstrakter fra den utrolige Immortelle-planten – en plante som vokser under ekstremt tøffe forhold på Korsika Maquis og aldri visner – som tilfører huden antioksidanter, omega-6 og -9 og styrker hudbarrieren.

En allerede kjempebra hudpleieserie som akkurat har blitt enda litt bedre!

Designerduft

Om du velger Valentinos nye Voce Viva som din kompanjong i høst og vinter, vil sesongen garantert bli litt lysere, søtere og mer fargerik.

Lady Gaga er ansiktet utad for duften, som er inspirert av kvinner som ikke er redde for å bruke stemmen for å uttrykke følelser og meninger.

Superstjerna kunne med andre ord ikke vært en bedre ambassadør.

Parfymen har tydelige noter av bergamott, appelsinblomst og crystal moss med friske hint av ingefær og sitrus og varme fra vanilje og sandeltre.

Her finner du de beste unisex-duftene.

Voce Viva EdP fra Valentino, kr 910 for 50ml

Oppgradert favoritt

Dette rene og veganske serumet inneholder den japanske superingrediensen Long Life Herb, som er kjent for å styrke hudbarrieren og beskytte mot skader, i tillegg til å redusere aldringstegn.
Skinlongevity Long Life Herb Serum fra bareMinerals, kr 699 I denne nye og oppgraderte versjonen av serumet har ingrediensen fått en skikkelig boost, og er nå enda mer effektiv. Sammen med niacinamid, som også styrker og beskytter huden, og antioksidantrikt ekstrakt fra kaliforniavalmue, er dette en drømmecocktail for huden.

En sminkedrøm

Endelig – ENDELIG – er Westman Atelier, merket til den anerkjente amerikanske makeupartisten Gucci Westman, tilgjengelig i Norge. Det føltes faktisk litt som julaften da vi pakket opp produktene for første gang. Og heldigvis ble forventningene innfridd.
Westman Atelier er tilgjengelig kun hos kochparfymeri.no og koster fra kr 540 Forpakningen – som nesten fortjener sitt eget avsnitt – oser av luksus, og er tung, matt og rett og slett rålekker. Av produktene vi har testet er blushen og highlighteren to favoritter. Blushen i fargen Petal gir den perfekte naturlige rødmen til kinnene, og er utrolig enkel å legge – både med fingre og kost. Highlighteren varmer du opp med fingertuppen før den klappes på ønskede områder. Resultatet blir superglossy og fresht.
Powered by Labrador CMS