Ukens ønskeliste

Foto: Instagram @carolineskjelbred og produsentene

Denne uken har vi skinnskjørt, strikket krage og håndkrem fra Chanel på ønskelisten!

Publisert Sist oppdatert

God mandag, kjære ELLE-lesere, og god høstferie til de heldige som har det!

Denne uken vil vi ta frem skinnskjørtet fra garderoben og style det til sorte strømpebukser (eller uten, hvis det ikke er for kaldt), varme strikkegensere, både i beige og sort, men også gensere som popper – akkurat som stilen ELLE-Caroline rocket under Paris Fashion Week.

Belter med store spenner og knyting er populært om dagen og vi har funnet det perfekte knyte-beltet fra Mango som vi vil style til skinnskjørt, men også til blazere ved å feste det rundt midjen. Disse beltene er perfekte for å løfte et antrekk til å bli litt ekstra pyntet.

Strikkede krager ble et sentralt element i motebildet i fjor og det er de selvfølgelig også i år. For å holde varmen denne uken, og samtidig kle oss trendy, vil vi style en sort blazer til en hvit T-skjorte, jeans og boots – og vi topper antrekket med en strikket krage – ELLEsk.

Foto: Instagram @carolineskjelbred

Både hudpleie og sminke fra Chanel er endelig (!) å finne på nettsiden til Fredrik & Louisa og vi er så glade! Endelig er det ekstra lettvint å få tak i våre favorittprodukter fra beauty-favoritten og vi vil starte med å klikke hjem den populære håndkremen.

Er man en av de som enda ikke har prøvd ut varmluftbørste, eller hot air styler, – da er det på tide – jeg har i hvert fall fått helt dilla. Man får virkelig et perfekt frisørresultat hjemme og jeg kan ikke lenger starte én dag uten varmebørsten min. Varmebørste fra BaByliss får du også nå til 20 prosent rabatt.

Ha en fin uke!

Ukens ønskeliste

Genser fra By Malene Birger, kr 3199 (annonse).

Skinnskjørt fra Dante6, kr 1499 (annonse).

Belte med knute-lukking fra Mango, kr 199.

Håndkrem fra Chanel/Fredrik & Louisa, kr 520 (annonse).

Strikket krage med gridelås fra H&M, kr 149 (annonse).

Blazer i ull fra Arket, kr 1500 (annonse).

Hvit T-skjorte fra COS, kr 290 (annonse).

Jeans fra Arket, kr 690 (annonse).

Boots fra & Other Stories, kr 1500 (annonse).

Kåpe fra & Other Stories, kr 2300 (annonse).

Varmluftbørste fra BaByliss/Lyko, kr 645 (annonse).

Denne fås nå til 20 prosent rabatt!

Powered by Labrador CMS