Soft Goat - Kashmirbrandet vi sverger til!

Vi elsker absolutt alt ved dette merket. Shop våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Soft Goat

Denne høsten vil vi pakke oss inn i deilige varme og myke kashmirplagg.

Vi sverger til det svenske klesmerket Soft Goat, som er kjent for sine kvalitetsplagg i 100 prosent kashmir. Merket selges online på deres egne plattformer.

Selv om deres eneste fysiske butikk er i Stockholm, har Soft Goat blitt populært i Norge, som nå er en av deres tre største markeder.

Deres kolleksjoner er alltid så tidløse, men allikevel så on-point når det kommer til hva som rører seg i trendbildet.

Lurer du på hvilke plagg du bør sikre denne sesongen? Shop våre favoritter under her!

Soft Goat

Q/A med Soft Goat

Vi tok en prat med en av grûnderne bak Soft Goat, Stephanie Bergstrøm.

Hun hadde egentlig drømmejobben som markedssjef i Stureplansgruppen, men fascinasjonen for e-handel gjorde at hun valgte å starte sitt eget merke for 11 år siden.

Siden da har Soft Goat vært en stor aktør innen kashmir i motebransjen, både i Sverige og Norge.

Fortell om historien bak Soft Goat. Hvordan startet det hele?

Hva er typisk Soft Goat?

– Ideen til Soft Goat kom en varm sommerdag på vestkysten av Sverige for 11 år siden. Kollegaen min Erik hadde på seg en kashmirgenser som mammaen hans hadde kjøpt i Kina, for en brøkdel av prisen man betaler her hjemme. Da vokste en idé opp i hodet mitt: – Hva med å tilby kashmir av god kvalitet på nett, uten de unødvendige mellomleddene for å få ned prisen? Noen måneder senere fikk vi vår første demogenser fra vår daværende produsent, og i mars året etter lanserte vi vår første kolleksjon.

Hvem er den typiske Soft Goat-jenta?

– Hos oss skal man alltid kunne finne den klassiske kashmirgenseren, samtidig som vi også alltid har en del trendplagg i kolleksjonene våre. Vi er veldig opptatt av kvalitet, slow fashion og tidløs mote!

Fortell om høstens kolleksjon. Hva er de største trendene denne sesongen?

– Vår største målgruppe er stilsikre kvinner mellom 25-45 år som er opptatt av bærekraft, og som foretrekker kvalitet foran kvantitet.

Hvilke plagg er dine favoritter fra kolleksjonen?

– Høstens kolleksjon er inspirert av det gode liv i Paris. Og en av bestselgerne i kolleksjon er faktisk alpeluen, som er en stor trend denne sesongen.

Hva er nytt hos dere nå?

– Min favorittgenser er modellen Boyfriend O-Neck. Den kan du style til alt, og passer til både en koselig hjemmekveld i sofaen og middag ute med venner.

Psst! Toll og moms til Norge er inkludert i prisen når du handler på Soft Goat.com!

Shop våre favoritter:

– I våres lanserte vi for første gang to minikolleksjoner med materialmiks. Silk Blend som består av strikkede plagg i 70% silke och 30% kashmir og Cotton Blend, som består av 70% bomull og 30% kashmir. Denna høsten lanserer vi også kolleksjonen Wool Blend, bestående av 70% ull og 30% kashmir. Grunnen til at vi nå tilbyr disse minikolleksjonene bestående av materialmikser, er for å kunne bli det selvklare valget når det kommer til strikk online!

Turtle Neck Poncho.

V- Neck Cardigan.

Houndstooth Turtle Neck.

Joggers.

Long Robe.

Loose Fit O-Neck.

Ribbed Midi Skirt.

Side Tie High Neck.

Sjekk ut hele kolleksjonen til Soft Goat her!

Powered by Labrador CMS