Mote

24. september, 2018

Alt om høstmoten 2018

Her er trendene du må merke deg for høsten 2018.

Høstmote 2018!

Høsten byr på masse dyremønster, blomster, farger, fuskepels, silke og skinn. Det blir rett og slett en eklektisk høst og du kan selv velge og vrake i hvilke høsttrender du vil gå for. Fikk du ikke med deg ELLEs store trendbibel i september? Fortvil ikke, her får du masse inspirasjon til høstmoten!

HØSTMOTE 2018: ALT DU MÅ VITE

Dyreprint

høstmote 2018

Vi elsker dyreprint i ELLE-redaksjonen. Og spesielt leopard. Men denne høsten er det også mye slangeskinn og sebra å se. Og det trenger ikke å være i bruntoner og realistiske dyremønstre, men også sterke farger i skikkelig KENZO-stil.

Se våre leopardfavoritter her!

Blomstermønster

høstmote 2018

Feminine blomstermønstre er en av høstens trender. Gjør som influenser Janka Polliani og gå for en blomstrete kjole eller kjør på med en blomstrete detalj som et silkeskjerf.

Teddykåper

høstmote 2018

Pakk deg inn i en varm, fluffy og myk teddykåpe i høst. En av de største høsttrendene for 2018 er den myke bamsekåpa.

Fuskepels

høstmote 2018

Og mens vi er inne på fluffy plagg; fuskepelsen er et must i høstgarderoben og et sikkert høsttegn. Og her kan du kjøre to trender på en gang: fuskepels og leopard!

Høstmote 2018: Hvitt

høstmote 2018

Elfenbenshvitt er en av høstens mest trendy farger. Hvite, løse jeans eller en hvit kjole er en skikkelig lekker kontrast til de mørke høstfargene. Vi elsker jeansene fra Ganni som Camille Charriere har på seg på bildet over.

Farger

høstmote 2018

La deg inspirere av Valentino, Marni, Prada og Balenciagas høstmote 2018 med masse sterke farger! Vi elsker at influeunser Nina Sandbech er så flink til å bruke farger!

Silke

høstmote 2018

Silkeskjerf og silkeskjerfkjolen er en av høsttrendene det er verdt å merke seg. Vi elsker kjolen til influenser Hege Aurelie Badendyck fra Rodebjer.

Mer mote finner du her!

Folklore

Høstmote 2018

Lappemønstre, vev, striper, farger, strikk og frynser er stikkord for denne høsttrenden. Gjør som influenser Tine Andrea og pakk deg inn i en stor poncho i høst!

Ruter

høstmote 2018

Det er ikke bare leopard som gjelder på mønsterfronten i høst. Rutene er superhotte!

Les mer om trenden og hvordan du kan style den her!

 

Mer høstmote fra ELLE:

Trendalarm: Perler

Sesongens fineste strikkegensere

Ankelstøvlettene vi vil ha nå!

Relatert